search-button
cross-out

Ανείπωτος πόνος για τον 17χρονο Μάριο – «Πώς να αποχαιρετήσεις ένα παιδί»

Ένα «πέπλο» οδύνης καλύπτει από το βράδυ του Σαββάτου την περιοχή της Ιεράπετρας, μετά τον τραγικό θάνατο του 17χρονου Μάριου Χουλάκη, που τραυματίστηκε θανάσιμα στη διάρκεια προπόνησης σε αυτοσχέδια πίστα μοτοκρός.
Ανείπωτος πόνος για τον 17χρονο  Μάριο – «Πώς να αποχαιρετήσεις ένα παιδί»

Συγκινημένοι, παγωμένοι και συντετριμμένοι όλοι οι πολίτες, είτε ήξεραν το Μάριο και την οικογένεια του είτε όχι, αναρωτιούνται για ένα ΓΙΑΤΙ; Γιατί να συμβεί ένα τέτοιο δυστύχημα και να χαθεί τόσο γρήγορα μια ανθρώπινη ζωή πριν προλάβει να ανοίξει τα φτερά και να πετάξει. Τα λόγια βουβά. Τα συναισθήματα βαριά. Η μητέρα να καταρρέει μέσα στο νοσοκομείο όταν της ανακοινώνουν το θάνατο. Ο πατέρας και ο αδερφός να λείπουν σε επαγγελματικό ταξίδι και να τους ανακοινώνουν τα δυσάρεστα από το τηλέφωνο. Συγγενείς και φίλοι από το πρώτο άκουσμα να λένε, ”δεν είναι αλήθεια, δε μπορώ να το πιστέψω”. Κι όμως ο Μάριος, μετά τη μοιραία ”πτήση” με τη μηχανή, πέταξε στους ουρανούς.

Όπως αναφέρει το radiolasithi.gr, η σχολική κοινότητα στο Λύκειο του Μάριου καθώς ήταν μαθητής της Γ΄ τάξης, είναι συντετριμμένη. Εκπρόσωποι από πολλούς φορείς έχουν στείλει συλλυπητήρια μηνύματα. Η ζωή στην πόλη έχει νεκρώσει. Όλες οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου αλλά και οι περισσότερες για το επόμενο, έχουν αναβληθεί ή ακυρώθηκαν. Τα μπαρ και τα κέντρα διασκέδασης έκλεισαν και αυτά ως ένδειξη πένθους προς την οικογένεια. Τα μηνύματα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, άπειρα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 17χρονο Μάριο θα γίνει τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο νέο.

Τα μηνύματα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, άπειρα…

”Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα είσαι πάντα εδώ μαζί μας”.

”Καλό ταξίδι Μάριε μας”.

”Ακόμα και η σιωπή κάνει φασαρία τέτοιες δύσκολες στιγμές. Κουράγιο γονείς”.

”Ρώτησα κι απόψε το φεγγάρι, αν σε είδε κάπου να μου πει και από τα δυο ολόχρυσα του χείλη, έσταξε σιωπή”.

Ο θείος του άτυχου έφηβου, μιλώντας στο newsit.gr, για την τραγική απώλεια που χτύπησε την οικογένεια αναφέρθηκε στην αγάπη του ανιψιού του στις αγωνιστικές μηχανές.

«Δεν ξέρω εάν έχει άδεια η πίστα. Δεν ξέρω καθόλου τι έχει συμβεί. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο ανιψιός μου ήταν αθλητής του motocross. Δεν ξέρω κάτι άλλο, δηλαδή εάν είχαν ή δεν είχαν άδεια. Είχε αγάπη για αυτές τις μηχανές», λέει στο newsit.gr ο θείος του.

Ο 17χρονος, μετά τη σφοδρή πτώση του στο έδαφος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης όπου οι γιατροί έδωσαν την τιτάνια μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς ο νεαρός κατέληξε από τα βαριά χτυπήματα που του προκάλεσε η πτώση στο έδαφος.

Η φωτογραφία από την πτώση του 17χρονου σοκάρει, με τον άτυχο αναβάτη να βρίσκεται κυριολεκτικά στο κενό, έχοντας αφήσει τα χέρια του από το τιμόνι της μηχανής ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν πέσει με δύναμη στο έδαφος.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr