search-button
cross-out

Ανήλικος κατήγγειλε ερωτική σχέση με στέλεχος δομής

Ο 17χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε πως διατηρεί δεσμό με εργαζόμενη
Ανήλικος κατήγγειλε ερωτική σχέση με στέλεχος δομής

Μία περίεργη καταγγελία έγινε πριν από λίγες εβδομάδες στο τηλεφωνικό κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας στον Βόλο.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, ένας 17χρονος νεαρός, ο οποίος φιλοξενείται σε δομή για ανήλικους στην περιοχή της Μαγνησίας τηλεφώνησε στο “100” και είπε στους αστυνομικούς ότι θέλει να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία για την ερωτική σχέση που διατηρεί εδώ και πολύ καιρό με εργαζόμενη – στέλεχος σε Δομή.

Περιπολικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας έφτασε στο σημείο, αλλά ο νεαρός είχε αποχωρήσει, ενώ λίγη ώρα αργότερα, σε επίσκεψη των αστυνομικών στη Δομή, αρνήθηκε να κάνει επισήμως την καταγγελία.

Σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα το TheNewspaper.gr, η ανάρμοστη σχέση ξεκίνησε πριν απο έναν χρόνο και είναι γνωστή στο εσωτερικό της εν λόγω δομής. Ένας καυγάς, ανάμεσα στο “ζευγάρι” ήταν η αιτία που ο νεαρός ξέσπασε και θέλησε να εκδικηθεί την… κατα πολλά χρόνια μεγαλύτερη σύντροφό του.

Στη συνέχεια όμως, τα πνεύματα ηρέμησαν και ο ανήλικος δε δέχθηκε να υποβάλει την καταγγελία του, που θα οδηγούσε ενώπιον της Δικαιοσύνης την αγαπημένη του.

thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr