search-button
cross-out

Απαγχονισμό και δέκα σπασμένα πλευρά δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τον 50χρονο στο Μοσχάτο-Τα αναπάντητα ερωτήματα

Συνεχίζεται η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 50χρονου μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο.
Απαγχονισμό και δέκα σπασμένα πλευρά δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τον 50χρονο στο Μοσχάτο-Τα αναπάντητα ερωτήματα

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που αποκαλύπτει το newsit.gr, υπάρχουν μεγάλα ερωτήματα σε σχέση με τον απαγχονισμό του 50χρονου μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο. Σημειώνεται πως σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο απαγχονισμός είναι και επίσημα η αιτία θανάτου.

Η 47χρονη έχει υποστηρίξει πως ο 50χρονος ο ίδιος αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού με ζώνη. Ωστόσο προκύπτει το ερώτημα του πως κατάφερε να σηκωθεί, να δέσει τη ζώνη και να αυτοκτονήσει, αφού είχε πολλαπλά χτυπήματα και κατάγματα.

Συγκεκριμένα, επειδή χρωστούσε πολλά λεφτά (και στην 47χρονη), λίγες μέρες πριν άνθρωποι στους οποίους χρωστούσε τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Είχε περίπου 10 κατάγματα και στα πλευρά, αριστερά και δεξιά, 4 εκχυμώσεις σε κεφάλι και μύτη, μια εκχυμωση στον βραχίονα (που δείχνει στάση άμυνας). Είχε επίσης χτυπήματα κάτω από τον ώμο, τα οποία δείχνουν πως ήταν μέχρι και 15 ημερών.

Ένα άλλο στοιχείο που προκαλεί ερωτήματα, είναι πως ο 50χρονος δε βρέθηκε πλήρως αιωρούμενος, αλλά το ένα του πόδι φαίνεται πως ακουμπούσε σχεδόν στο έδαφος.

Σε αναμονή για τις τοξικολογικές
Σημαντική τροπή στην υπόθεση θα δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Κι αυτό γιατί σε βίντεο που υπάρχει και δείχνει το τι γινόταν στο σαλόνι του σπιτιού εκείνες τις τραγικές στιγμές, ο 50χρονος φαίνεται να ήταν σε άσχημη κατάσταση και ανήμπορος.

Ερευνάται λοιπόν το εάν αυτό οφείλεται στα χτυπήματα, ή αν είχε κάνει χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών.

«Προσπάθησε να τον αποτρέψει»
Η δικηγόρος της 47χρονης μιλώντας στην ΕΡΤ, η 47χρονη (η οποία διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση του 50χρονου στο Μοσχάτο) προσπάθησε να αποτρέψει το θάνατό του, ο οποίος (σύμφωνα με την ίδια) οφείλεται σε αυτοκτονία.

Μάλιστα όπως είπε, το βίντεο που υπάρχει και δείχνει το τι έχει γίνει μέσα στο σαλόνι του σπιτιού, δικαιώνει την κατηγορούμενη και αποδεικνύει πως προσπάθησε να τον αποτρέψει. Τόνισε πως αυτό είναι άλλο βίντεο από αυτό στο οποίο ακούγεται να λέει «θα σε σκοτώσω».

Η συνήγορος της 47χρονης δεν επιβεβαιώνει πως η γυναίκα έσπρωξε την καρέκλα για να κρεμαστεί ο 50χρονος. Σχετικά με το ποσό το οποίο της χρωστούσε, είπε πως είναι 200.000 ευρώ.

Τράβηξε βίντεο με το κινητό της
Η 47χρονη επίσης φέρεται να τράβηξε βίντεο, το οποίο έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ, και δείχνει την προσπάθειά της να τον πνίξει, αλλά όχι την στιγμή της δολοφονίας του.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ΑΠΕ, σε κάποια στιγμή που η 50χρονη έβαλε το κινητό τηλέφωνό της σε ένα τραπέζι, με ενεργοποιημένη τη λειτουργία του βίντεο. Η κάμερα τού κινητού της καταγράφει τη γυναίκα να προσπαθεί να τον πνίξει με ένα λευκό κορδόνι και να του φωνάζει “θα σε σκοτώσω εγώ, γιατί εάν πας στη φυλακή δεν θα πάθεις τίποτα”, ενώ μετά από λίγο σταματάει η λήψη.

Υπενθυμίζεται, ότι μόλις έσπευσαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, τους άνοιξε την πόρτα η 50χρονη και τους είπε: “Τον σκότωσα, γιατί μου έφαγε 200.000 ευρώ”.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr