search-button
cross-out

Απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια σχολείου,καταδικάστηκε και μετά ξανασυνελήφθη

Επιτέθηκε με μπουνιές και δαγκωματιές σε θείο του
Απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια σχολείου,καταδικάστηκε και μετά ξανασυνελήφθη

Απίστευτο κι όμως συνέβη κι αυτό στο Ηράκλειο!

Ένας 30χρονος μόλις καταδικάστηκε από το δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή ξαναοδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες από τους αστυνομικούς για άλλο ποινικό παράπτωμα.

Ο λόγος για τον 30χρονο Ρομά, ο οποίος κρίθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένοχος για απειλή κατά συρροή, εξύβριση κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού και διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας του Δημοσίου καθώς απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια του σχολείου απαιτώντας την άμεση εγγραφή του παιδιού του.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 26 μηνών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη και υπό την προϋπόθεση ότι θα καταβάλει μέχρι την Παρασκευή χρηματική εγγύηση 1.000 ευρώ.

Ο 32χρονος έφυγε σαν κύριος από το Δικαστικό Μέγαρο και λίγη ώρα αργότερα ξανασυνελήφθη καθώς τραυμάτισε με μπουνιές και δαγκωματιές ένα θείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 30χρονος ενεπλάκη σε καβγά με αλλοδαπούς και στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά στο θείο του επειδή δεν τον προστάτευσε. Τον χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές ενώ τον δάγκωσε και στο αυτί.

Στο σημείο του επεισοδίου κλήθηκαν οι αστυνομικοί οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τώρα θα λογοδοτήσει και πάλι ενώπιον της δικαιοσύνης.

cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr