search-button
cross-out

Aπέραντος πόνος στη Χαλκίδα: Πώς έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην 17χρονη Αναστασία

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο...
Aπέραντος πόνος στη Χαλκίδα: Πώς έγινε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην 17χρονη Αναστασία

Απέραντη είναι η θλίψη που επικρατεί στην Χαλκίδα μετά τον θάνατο μιας 17χρονης, η οποία ξεψύχησε, το βράδυ της Τετάρτης, μετά από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το eviazoom, η Αναστασία, όπως ήταν το όνομα της ανήλικης, βρισκόταν μέσα σε όχημα στο οποίο οδηγός ήταν ένας 18χρονος.

Περίπου στις 21.30 το βράδυ, το όχημα κινείτο, επί της οδού Στύρων, στη περιοχή Καμάρες, όταν, για άγνωστο λόγο, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να βγει από την πορεία του και να πέσει με σφοδρότητα σε παρακείμενο μαντρότοιχο!

Το αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το όχημα να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και να τραυματιστεί θανάσιμα η 17χρονη. Ο 18χρονος τραυματίστηκε επίσης, αλλά όχι τόσο σοβαρά. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας μετά τον απεγκλωβισμό τους από την Πυροσβεστική όπου τελικά η Αναστασία δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή.

Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το σημείο του δυστυχήματος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο καθώς εκεί συμβαίνουν πολλά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.

    

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr