search-button
cross-out

Απίστευτο: Άγριο ξύλο σε λεωφορείο στην Αθήνα για μη χρήση μάσκας Video

Ηλικιωμένος επιτέθηκε σε νεαρό γιατί δεν φορούσε μάσκα - Έπεσε άγριο ξύλο στο λεωφορείο
Απίστευτο: Άγριο ξύλο σε λεωφορείο στην Αθήνα για μη χρήση μάσκας Video

Απίστευτες σκηνές με άγριο ξύλο διαδραματίστηκαν σε λεωφορείο στην Αθήνα, με ηλικιωμένο να επιτίθεται σε νεαρό γιατί δεν φορούσε μάσκα.

Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο ο ηλικιωμένος επιτίθεται στο νεαρό επειδή δεν φορούσε μάσκα, με τον δεύτερο να αντιδρά και τους δύο άντρες να πιάνονται στα χέρια.

Οι υπόλοιποι επιβάτες φωνάζουν να σταματήσουν τον διαπληκτισμό, καλώντας τον νεαρό και τον ηλικιωμένο να σταματήσει. Στον ηλικιωμένο κάποιοι επιβάτες φώναζαν και “ντροπή” που τα έβαλε με έναν νεαρό.

Θλιβερες σκηνές που διαδραματίσθηκαν σήμερα σε αστικό λεωφορείο της πρωτεύουσας όταν μεγαλης ηλικίας ανδρας ασκησε ανεπίτρετη βία σε νεαρό συνεπιβατη επειδη δεν φορούσε μασκα. Η υποχρεωτικότητα της μασκας ειναι γενική — και δεν επιτρέπει εξαιρέσεις. Αλλα εξ ίσου ανεπίτρεπτη ειναι η ασκηση βίας. Για οποιοδήπουε λόγο. Θεωρώ ότι η φίλη Αθανασία Παππα που ηταν αυτοπτης μαρτυς και κατεγραψε το επεισόδιο ( και μου το έστειλε) έπραξε άριστα για να δείξει τι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ. Η Αθανασία είναι μια αξιεπαινη νεαρή γυναικα που είναι παρούσα και ενεργη στη κοινωνία.και είναι πρόεδρος της Πανελληνιας Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα.

Posted by Evangelos Antonaros on Friday, September 18, 2020

Το βίντεο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο δημοσιογράφος και πολιτικός Ευάγγελος Αντώναρος που είχε διατελέσει και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Στο σχόλιό του αναφέρει τα εξής:

“Θλιβερες σκηνές που διαδραματίσθηκαν σήμερα σε αστικό λεωφορείο της πρωτεύουσας όταν μεγαλης ηλικίας ανδρας ασκησε ανεπίτρετη βία σε νεαρό συνεπιβατη επειδη δεν φορούσε μασκα. Η υποχρεωτικότητα της μασκας ειναι γενική — και δεν επιτρέπει εξαιρέσεις. Αλλα εξ ίσου ανεπίτρεπτη ειναι η ασκηση βίας. Για οποιοδήπουε λόγο. Θεωρώ ότι η φίλη Αθανασία Παππα που ηταν αυτοπτης μαρτυς και κατεγραψε το επεισόδιο ( και μου το έστειλε) έπραξε άριστα για να δείξει τι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ. Η Αθανασία είναι μια αξιεπαινη νεαρή γυναικα που είναι παρούσα και ενεργη στη κοινωνία.και είναι πρόεδρος της Πανελληνιας Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα”.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr