search-button
cross-out

Απίστευτο περιστατικό: Μαθητής διέρρηξε το σχολείο του και πήγε για ψώνια με την κάρτα διευθυντή του

O μαθητής συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, μετά τα όσα έκανε στο σχολείο του. Η αστυνομική έρευνα ξεσκέπασε την αλήθεια με τις αποκαλύψεις να προκαλούν αίσθηση…
Απίστευτο περιστατικό: Μαθητής διέρρηξε το σχολείο του και πήγε για ψώνια με την κάρτα διευθυντή του

Ο ανήλικος μαθητής κατέστρωσε σχέδιο στη Θεσσαλονίκη και έκανε διάρρηξη στο γραφείο του διευθυντή του, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου. Με μια τραπεζική κάρτα στα χέρια πήγε για αγορές, αλλά οι κινήσεις του ξεσκεπάστηκαν την επόμενη μέρα, όταν ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Κατά τη διάρκεια του χτυπήματος προκάλεσε ζημιές τόσο στο γραφείο του διευθυντή όσο και σε εκείνα των καθηγητών του.

Ένας ανήλικος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας καθώς από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την Κυριακή 23-04-2023 μπήκε σε σχολείο της Χαλκηδόνας και αφού παραβίασε την πόρτα γραφείου του διευθυντή, αφαίρεσε μία φωτογραφική μηχανή και μία τραπεζική κάρτα, με την οποία πραγματοποίησε συναλλαγές.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι προκάλεσε φθορές σε συρτάρια από γραφεία δασκάλων και του διευθυντή. Σε βάρος της μητέρας του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανήλικου.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr