search-button
cross-out

Απίστευτο περιστατικό σε χωριό της Λάρισας: Πήγε με το δίκαννο να «εκδικηθεί» υπάλληλο καφενείου για τη… μουσική και πυροβόλησε λάθος άνθρωπο!

Στο νοσοκομείο της Λάρισας το 44χρονο θύμα
Απίστευτο περιστατικό σε χωριό της Λάρισας: Πήγε με το δίκαννο να «εκδικηθεί» υπάλληλο καφενείου για τη… μουσική και πυροβόλησε λάθος άνθρωπο!

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις για αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (30/09) σε καφενείο του χωριού Άγιος Κωνσταντίνος Φαρσάλων, όταν άνδρας πήρε το δίκαννο για να εκδικηθεί τον υπάλληλο που δεν του έβαζε τα τραγούδια που ήθελε, αλλά τελικά πυροβόλησε λάθος άνθρωπο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο περίπου 60 ετών δράστης επέμενε να βάλουν τραγούδια στο καφενείο, ενώ οι υπόλοιποι θαμώνες παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου. Αφού τσακώθηκε με υπάλληλο του καφενείου και με θαμώνα διότι δεν του έκαναν το χατίρι, αποχώρησε από το μαγαζί, μετέβη στο σπίτι του άρπαξε το δίκαννο και επέστρεψε με άγριες διαθέσεις, καθώς άρχισε να πυροβολεί προς ένα τραπέζι όπου κάθονταν πέντε θαμώνες μαζί.

Πέντε περίπου σκάγια «καρφώθηκαν» και τραυμάτισαν έναν άλλον άνδρα, ο οποίος δεν είχε καμία εμπλοκή στη λεκτική διαμάχη που είχε προηγηθεί. Ο άτυχος 44χονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή των Φαρσάλων, και ειδικότερα στον Άγιο Κωνσταντίνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας Έλληνας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο ανωτέρω, ευρισκόμενος με άλλα άτομα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή των Φαρσάλων, ένεκα λεκτικής παρεξήγησης, αποχώρησε από αυτό και επέστρεψε μετά από λίγο, φέροντας κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό Έλληνα άνδρα που καθόταν σε άλλο τραπέζι του καταστήματος.

Κατά την αποχώρησή του από το κατάστημα, στον προαύλιο χώρο αυτού, πυροβόλησε μία φορά στον αέρα. Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται.

Κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όπλο, το οποίο είχε παραποιημένο, περιέχων δύο φυσίγγια χρησιμοποιημένα, καθώς και κομμάτια φυσιγγίου και δέκα σκάγια.

onlarissa.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr