search-button
cross-out

Απίστευτο περιστατικό στην Εύβοια: Μαθητής πήγε με όπλο στο Γυμνάσιο

Μαθητής εμφανίστηκε στο σχολείο σήμερα το πρωί κρατώντας όπλο στα χέρια του
Απίστευτο περιστατικό στην Εύβοια: Μαθητής πήγε με όπλο στο Γυμνάσιο

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα σε Γυμνάσιο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima μαθητής εμφανίστηκε στο σχολείο σήμερα το πρωί κρατώντας όπλο στα χέρια του.

Σύμφωνα με το evima.gr αμέσως ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε την αστυνομία και ο μαθητής απομακρύνθηκε από το σχολείο.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου Αυλωναρίου κ. Δημήτρης Τσούρτος μίλησε στο evima.gr για το περιστατικό με τον μαθητή ο οποίος το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου πήγε με αεροβόλο όπλο στο σχολείο.

Όπως δήλωσε ο κ. Τσούρτος ενημερώθηκε από συμμαθητές του αγοριού ότι είχε μαζί του κατά την μεταφορά του με το λεωφορείο στο σχολείο ένα αεροβόλο.

O διευθυντής του Γυμνασίου Αυλωναρίου ρώτησε τον μαθητή ο οποίος έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν την διοίκηση του Γυμνασίου, εάν έχει μαζί του κάποιο όπλο.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Τσούρος ενημέρωσε την αστυνομία όπου ο μαθητής παραδέχτηκε ότι πράγματι είχε μαζί του όπλο λέγοντας πως το είχε κρύψει εκτός σχολείου προσθέτοντας πως ήταν του αδελφού του.

Ο διευθυντής του σχολείου πήγε μαζί με τον μαθητή και τους γονείς του στο Α.Τ. Αλιβερίου όπου και κατέθεσε το συμβάν και για το οποίο έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας Χαλκίδας.

ΠΗΓΗ evima, thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr