search-button
cross-out

Άπλωσαν το σεντόνι με το αίμα του 22χρονου Νίκου έξω από το δημαρχείο της Λάρισας -Συγκίνησαν οι φίλοι του που έγραψαν το όνομα του με κεράκια

Συγκίνηση και οργή για το αδικοχαμένο αγόρι
Άπλωσαν το σεντόνι με το αίμα του 22χρονου Νίκου έξω από το δημαρχείο της Λάρισας -Συγκίνησαν οι φίλοι του που έγραψαν το όνομα του με κεράκια

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στα Κατσιφαριανά  αναμένεται να γίνει η κηδεία του 22χρονου Νίκου, του φοιτητή που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα, όταν ένα τοιχίο τον καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr η σορός του θα φτάσει το πρωί με το πλοίο και θα βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας Μπιτσάκη ενώ θα μεταφερθεί στις 12 στην εκκλησία.

Στο μεταξύ, μία βουβή διαμαρτυρία πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Λάρισας πολίτες και φίλοι του νεαρού.

Μία διαμαρτυρία που είχε στο επίκεντρο το λευκό σεντόνι με το αίμα του 22χρονου Νίκου, το σεντόνι με το οποίο σκεπάστηκε λίγο αφότου ξεψύχησε πεσμένος στο δρόμο.

Οι συγκεντρωμένοι αρχικά το άπλωσαν στην Κεντρική πλατεία και στη συνέχεια έξω από το δημαρχείο της Λάρισας σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί – όπως είπαν – δε μερίμνησαν οι αρμόδιοι προκειμένου να αποφευχθεί το μοιραίο.

Πάνω στο σεντόνι λουλούδια, αλλά και κεράκια, τα οποία σχημάτισαν το όνομα του Νίκου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

      

onlarissa.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr