search-button
cross-out

Aπό την πίσω πόρτα στον ανακριτή η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό – Πήρε προθεσμία

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και από την… πίσω πόρτα, πριν καν το ρολόι δείξει 08:00 το πρωί, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια η 38χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της, μέσα σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.
Aπό την πίσω πόρτα στον ανακριτή  η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό – Πήρε προθεσμία

Σε αποκλειστικά πλάνα που μετέδωσε το MEGA, η 38χρονη, με χειροπέδες πισθάγκωνα, μπήκε στο κτίριο από την πίσω πόρτα καθώς τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά και η μεταγωγή έγινε τόσο νωρίς για να μην υπάρξει περίπτωση αντιδράσεων.

Δείτε τις εικόνες 

Λίγα λεπτά μετά την… επεισοδιακή άφιξή της, η 38χρονη έφυγε από το γραφείο της ανακρίτριας. Η κατηγορούμενη για την επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου.

Σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr ο Μανώλης Δρακωνάκης, εκ των δυο συνηγόρων της 38χρονης, ανέφερε ότι η 38χρονη «είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Δεν είναι απλό αυτό που έχει περάσει».

Μετά την προθεσμία που πήρε η κατηγορούμενη, ο δικηγόρος της σημείωσε ότι η 38χρονη «είναι μια απλή γυναίκα, η οποία παρουσιάζεται πολύ σκληρή ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι μια γυναίκα με ευαισθησίες. Το θέμα δεν είναι πολλές φορές τι προκαλούμε στους άλλους αλλά τι μας οδηγεί, με τι τρόπο το προκαλούμε και με τι αποτέλεσμα. Πάντως δεν είχε σκοπό ούτε να σκοτώσει ούτε να βλάψει. Είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να το πράξει αυτό. Υπήρξε βία και την ώθησε να προβεί σε αυτό. Παράλληλα σενάρια αποτελούν οι ισχυρισμοί ότι υπήρχαν συνεργοί που την βοήθησαν. Υπάρχουν στοιχεία που θα αποδείξουν ότι η 38χρονη είχε δεχτεί κακοποίηση και θα τα προσκομίσει. Η πελάτης μου πάντως φοβάται».

Η 38χρονη παραδόθηκε με… κινηματογραφικό τρόπο το απόγευμα της Τρίτης (25.10.2022), με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα να κάνει λόγο για κακοποιημένη γυναίκα, που έκανε την επίθεση με καυστικό υγρό γιατί δέχτηκε επίθεση από τον 36χρονο.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr