search-button
cross-out

Αποκαλύψεις από θύματα του Youtuber: Έδινε αλκοόλ σε ανήλικα κορίτσια και τα πήγαινε με το ζόρι στο δωμάτιο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας από θύματα του γνωστού Youtuber, ο οποίος συνελήφθη χθες για κακοποίηση ευάλωτων νεαρών, η οποία μεταδιδόταν σε live μετάδοση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 
Αποκαλύψεις από θύματα του Youtuber: Έδινε αλκοόλ σε ανήλικα κορίτσια και τα πήγαινε με το ζόρι στο δωμάτιο

Στον ΑΝΤ1 μίλησαν δύο από τα θύματα του Youtuber με το προσωνύμιο «Αρχηγός» δίνοντας νέες διαστάσεις στο ζήτημα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα είπε θύμα του, ο Youtuber έδινε αλκοόλ σε ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 15-17 ετών, και τα πήγαινε με το ζόρι στο δωμάτιό του.

«Μας είχε εκμεταλλευτεί και με το παραπάνω. Εμένα προσωπικά με χτυπούσε άσχημα με μπουνιές, φτύσιμο και χτυπήματα στο σώμα. Έβλεπαν πολλοί συνδρομητές online, έκαναν… «δωρεές με παραγγελία» (π.χ. «καταβάλλω 10 ευρώ και ζητώ να τον δω να χαστουκίζεται, να τραγουδά, να χορεύει» κ.ο.κ.) και πρέπει να διωχθούν και αυτοί. Το χειρότερο είναι ότι πότιζε αλκοόλ – βότκα, τσίπουρο, κορίτσια 15 έως 17 ετών και μετά τις πήγαινε με το ζόρι σε άλλο δωμάτιο», σημείωσε ο ένας από τους δύο άνδρες.

Σε ερώτηση που δέχθηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη αν κάποιοι πλήρωναν για να δουν τα όσα συμβαίνουν στο δωμάτιο, το θύμα απάντησε: «δεν ξέρω, μπορεί. Δεν ήμουν στο δωμάτιο».

«Ήμουν παλιότερα σε reality show ταλέντων και εκμεταλλεύτηκε αυτή την επιθυμία μου. Με πήγε εκεί ένας μάνατζερ. Μου έλεγε θα σε κάνω νούμερο ένα, θα σε κάνω διάσημο. Έδινε και κάποια ποσά, αλλά πάρα πολύ μικρά. Από όλα αυτά τα χρήματα που κέρδιζε, εκείνος κρατούσε τα πάντα κι εμάς μας έδινε ελάχιστα. Μας χρωστάει πολλά λεφτά», μοιράστηκε με την εκπομπή ο άλλος άνδρας που δηλώνει θύμα του youtuber.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr