search-button
cross-out

Αποκάλυψη: «Εγώ συγκράτησα τον γιο του Μίχου για να μην του επιτεθεί»

Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα επεισόδιο με τον κατηγορούμενο για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, Ηλία Μίχο και το γιο του αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας, Φαήλος Κρανιδιώτης.
Αποκάλυψη: «Εγώ συγκράτησα τον γιο του Μίχου για να μην του επιτεθεί»

Επεισόδιο μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, μεταξύ του Ηλία Μίχου και του γιου, Πάνου, αποκάλυψε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος εκπροσωπεί την πρώην σύζυγο και τον γιο.

«Η σύζυγος τον έφερε στο γραφείο μου, μαζί με το γιο του και απαίτησε διαζύγιο. Αρνήθηκα την υπεράσπισή του. Εγώ συγκράτησα τον γιο του να μην του επιτεθεί όταν πληροφορήθηκε αυτά τα πράγματα. Αντιστάθηκε δεν ήθελε να δώσει το διαζύγιο. Τον απείλησε ότι θα κάνει αίτηση διαζυγίου που θα λέει σαν λόγο τα μηνύματα με την ανήλικη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ο δικηγόρος της πρώην συζύγου και του γιου του 53χρονου κατηγορούμενου, ανέφερε ακόμα ότι οι δύο εντολείς του «”Λιντζάρονται” καθημερινά. Δέχονται απειλητικά μηνύματα».

Σχετικά με το τι γνώριζε η πρώην σύζυγος, ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Δεν γνώριζε τίποτα. Φαίνεται και από τις καταθέσεις της μητέρας του παιδιού ότι το πληροφορήθηκε από μήνυμα που της έστειλε η γυναίκα κοινοποιώντας της και δύο διαλόγους ότι ο άνδρας της έστελνε τέτοια μηνύματα. Έλεγε ότι θα τον καταγγείλω για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου.

Από τον Ιανουάριο είναι σε διάσταση και από τον Δεκέμβριο είχε σταματήσει να πηγαίνει στο κατάστημα να βοηθάει. Οποιαδήποτε φυσιολογική γυναίκα αν έβρισκε τον άνδρα της να στέλνει μηνύματα και σε μια ενήλικη γυναίκα, πόσο μάλλον σε μια ανήλικη».

&

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr