search-button
cross-out

Aποκαλυπτικές οι καταθέσεις για το βίντεο που φέρεται να οδήγησε στην αυτοκτονία 59χρονο πατέρα στην Κάρπαθο

Γiατί ξεκίνησε νέος κύκλος ερευνών στο νησί
Aποκαλυπτικές οι καταθέσεις για το βίντεο που φέρεται να οδήγησε στην αυτοκτονία 59χρονο πατέρα στην Κάρπαθο

Ένα μεγάλο… γαϊτανάκι φαίνεται πως υπάρχει στην Κάρπαθο και στην υπόθεση της αυτοκτονίας ενός 59χρονου πατέρα, ο οποίος φέρεται να έβαλε τέρμα στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα επειδή δεν άντεξε την κατακραυγή μετά την κυκλοφορία βίντεο που έδειχνε τον γιο του σε ερωτικές στιγμές με άλλον άνδρα.

Ήδη έχουν ληφθεί έξι ανωμοτί καταθέσεις από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε συνεργασία με τους επιτελείς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Πρόκειται για καταθέσεις ατόμων που είχαν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο βίντεο.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», το επίμαχο βίντεο δεν είναι πρόσφατο, αλλά τουλάχιστον εξαετίας. Μάλιστα, το άτομο που παρουσιάζεται ως εφήμερος σύντροφος του 34χρνου γιου, φέρεται να έκανε κάποιες καταγγελίες, οι οποίες άνοιξαν έναν νέο κύκλο ερευνών στο νησί.

Αν και όπως αναφέρουν οι πηγές, διέψευσε πως εμφανίζεται αυτός στο βίντεο, εντούτοις, είχε στην κατοχή του το βίντεο και μάλιστα το έδωσε και σε συνάδελφό του.

Κάποιες άλλες πληροφορίες, οι οποίες προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν πως το συγκεκριμένο βίντεο δεν ήταν η αφορμή για να οδηγηθεί στην αυτοκτονία ο 59χρονος πατέρας του 34χρονου, αλλά, άλλος ήταν ο πραγματικός λόγος.

Όπως και να χει, ο έλεγχος των κινητών συγκεκριμένων ατόμων στο νησί συνεχίζεται από τις Αρχές, οι οποίες ερευνούν και άλλη υπόθεση με διακίνηση ροζ βίντεο.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr