Αποκλειστικό: Εισαγγελική πρόταση για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα-Τι αναφέρει ο εισαγγελέας και τα σημεία-κλειδιά

Όλο το ρεπορτάζ!

Μια αποκλειστική είδηση παρουσίασε πριν από λίγα λεπτά  στην εκπομπή της “Αλήθειες με τη Ζήνα” η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια όπως ανέφερε  στην έναρξη της εκπομπής της είχε μια αποκλειστική πληροφορία  που αφορά στην επίθεση στην Ιωάννα με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο.

Όπως είπε ολοκληρώθηκε η ανάκριση και η εισαγγελική πρόταση  για την 36χρονη προφυλακισμένη κατηγορουμένη είναι πλέον γεγονός.

Την είδηση επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή ο δικηγόρος της Ιωάννας, κ. Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Λύτρας η εισαγγελική  πρόταση  του κ. Νούλα, αναφέρεται σε ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Μάλιστα όπως είπε υπάρχουν κάποια καίρια σημεία τα όποια αναφέρει ο εισαγγελικός λειτουργός στην πρόταση του, όπως η πρόθεση  που είχε η 36χρονη για ανθρωποκτονία και μάλιστα επί κατάστρωσης λεπτομερούς σχεδίου,  η ενέδρα που έστησε, η παράλλαξη της εξωτερικής της εμφάνισης, η επικινδυνότητα του μέσου της επίθεσης (βιτριόλι)  αλλά και η ποσότητα του, η σφοδρότητα της επίθεσης, η πλήξη ζωτικών οργάνων της Ιωάννας, η έλλειψη αφορμής, αλλά και το γεγονός ότι μετά την πράξη της συνέχισε την καθημερινότητα της.

Την tελική  απόφαση για το εάν και με ποια κατηγορία θα παραπεμφθεί σε δίκη η προφυλακισμένη 36χρονη θα τη λάβει το επόμενο διάστημα   το δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα.