search-button
cross-out

Αποκλειστικό! Πότε θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Σπύρου Φωκά

Ποιος είναι ο λόγος που θα καθυστερήσει- Ποιος διεθνής σταρ θα παρευρεθεί
Αποκλειστικό! Πότε θα γίνει η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Σπύρου Φωκά

Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Σπύρου Φωκά σκόρπισε απέραντη θλίψη στην οικογένεια αλλά και τους συναδέλφους του. Ο Σπύρος Φωκάς έκανε μια τεράστια διεθνή καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί. Συνεργάστηκε με ηθοποιούς μεγάλου βεληνεκούς και συμμετείχε σε μεγάλες διεθνείς παραγωγές και σε ταινίες που ξεχώρισαν. Μία από τις ταινίες αυτές το “Διαμάντι του Νείλου” όπου ο ίδιος συνεργάστηκε με τον Μάικλ Ντάγκλας και την Καθλιν Τέρνερ, Ντάνι Ντε Βίτο και πολλούς άλλους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ένας από τους λαμπερούς πρωταγωνιστές της ταινίας ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας του ενώ θέλησε και ο ίδιος να παρευρεθεί για να αποχαιρετίσει τον αγαπημένο του φίλο.

Αυτός είναι ο λόγος που η κηδεία του Σπύρου Φωκά θα γίνει την προσεχή Τρίτη.

Μάλιστα ο διεθνούς τζετ σετ ηθοποιός που ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας έχει δώσει εντολή να γίνει μια “βασιλική” κηδεία που να αρμόζει σε έναν καλλιτέχνη του επιπέδου του Σπύρου Φωκά καθώς όταν έπαιζαν στο “Διαμάντι του Νείλου” ο ίδιος ήταν ένας μεγάλος σταρ

Επιθυμία της οικογένειας είναι η αποτέφρωση της σορού του αγαπημένου ηθοποιού ενώ αντι στεφάνων επιθυμούν τα χρήματα να δοθούν στο Ογκολογικό Νοσοκομείο “Ελπίδα”

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr