search-button
cross-out

Απόστολος Λύτρας για νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Διάψευση και μυστήριο για τη συνάντηση με τους γονείς

Τρέχουν καθημερινά οι εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Ο Απόστολος Λύτρας, ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις, για την υπεράσπιση των πελατών του…
Απόστολος Λύτρας για νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Διάψευση και μυστήριο για τη συνάντηση με τους γονείς

Ο Απόστολος Λύτρας είναι ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που πέθαναν μυστηριωδώς. Παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους γονείς. Διαψεύδει όμως τις πληροφορίες που ήθελαν τον ίδιο να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον 30χρονο πατέρα και την 33χρονη μητέρα, πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα και να συζητούν για το τοπίο που έχει διαμορφωθεί.

Ο Απόστολος Λύτρας είναι πεπεισμένος πως οι πελάτες του θα δικαιωθούν και η αλήθεια θα λάμψει. Στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις που έχει κάνει, οι γονείς επαναλαμβάνουν όσα έχουν πει και δημόσια. Ότι δηλαδή βρίσκονταν διαρκώς στο πλευρό των παιδιών τους και ποτέ δεν τους έκαναν κάτι κακό.

Από το περιβάλλον της οικογένειας προέκυψε ότι προχθές το βράδυ (15-03-2022) συναντήθηκαν στην Αθήνα με άκρα μυστικότητα οι γονείς των αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, με τον νομικό εκπρόσωπό τους Απόστολο Λύτρα. Ο τελευταίος όμως διαψεύδει ότι συναντήθηκαν οι τρεις στο γραφείο του, ωστόσο το οικογενειακό περιβάλλον επιμένει ότι η επαφή έγινε και σε αυτήν συζητήθηκαν διεξοδικά όλες οι πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης των τριών κοριτσιών της οικογένειας.

Σύμφωνα με το pelop.gr, από το περιβάλλον των γονέων διέρρευσε ότι ο Απόστολος Λύτρας «είναι πεπεισμένος ότι οι γονείς –και ιδίως η μητέρα για την οποία υπάρχει αρνητικό κλίμα στην κοινή γνώμη– δεν έχουν κάνει κακό στα κορίτσια της».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr