search-button
cross-out

Άργος: Εξοργιστικός ο 34χρονος για την κακοποίηση – «Μου αντιμιλούσε, προσβλήθηκε ο ανδρισμός μου»

Άργος: Απίστευτες ατάκες από τον 34χρονο που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του!
Άργος: Εξοργιστικός ο 34χρονος για την κακοποίηση – «Μου αντιμιλούσε, προσβλήθηκε ο ανδρισμός μου»

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα ανέφερε ο 34χρονος από το Άργος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του καθώς όπως είπε ο ίδιος εκείνη το… ήθελε!

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο 34χρονος υποστήριξε πως δεν την έλουσε με χλωρίνη ούτε την χτύπησε με το σίδερο, ωστόσο παραδέχτηκε πως την ξυλοκόπησε, κάτι που η ίδια επεδίωξε η γυναίκα, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

«Δεν έχει κρίση η γυναίκα, χίλια καλά που έχω κάνει τόσα χρόνια. Ζητάω να με συγχωρέσει για τον ξυλοδαρμό, αλλά το έκανα γιατί πρόσβαλε τα παιδιά μου. Ήμασταν μια χαρά με τη γυναίκα μου έτοιμοι να ζητήσουμε συγγνώμη», είπε αρχικά.

«Λατρεύω τις γυναίκες και οι γυναίκες εμένα, τα παιδιά είναι ανακούμπητα», είπε σε άλλο σημείο. «Με προκάλεσε, μου αντιμιλούσε, της είχα πει να μην βάζει τρίτους στο σπίτι», πρόσθεσε.

Για τους μώλωπες σημείωσε: «Έχει μια επιδερμίδα που κοκκινίζει εύκολα, μπορεί να βάφτηκε».

Σε άλλο σημείο επανέλαβε: «Προσβλήθηκε ο ανδρισμός μου και τα παιδιά μου, με κορόιδευε συνεχώς».

Για το συμβάν που τον οδήγησε στη φυλακή σχολίασε: «Άναψαν τα πράγματα είχαν μαζευτεί από καιρό. Λέει πως την έδερνα 5 χρόνια, τότε γιατί καθόταν»

«Να ζητήσει συγγνώμη από τα παιδιά της, θα ξεφτιλιστεί και θα ζητήσει συγγνώμη. Πιστεύω πως με αγαπάει ακόμη αλλά έχει ξεφτιλιστεί , έχω μπλέξει», κατέληξε.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr