search-button
cross-out

Αργυρούπολη: Τι αλλάζει στο κατηγορητήριο του 47χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών μετά τον θάνατο της Όλγας

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Αργυρούπολη: Τι αλλάζει στο κατηγορητήριο του 47χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών μετά τον θάνατο της Όλγας

Ερωτήματα τίθενται για το κατηγορητήριο του δασκάλου πολεμικών τεχνών μετά τον θάνατο της 41χρονης Όλγας. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία, στην οποία η οικογένεια θα ζητάει να διωχθεί ο δράστης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο για δύο λόγους. Αφενός γιατί ο δράστης έχει καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αφετέρου η πλευρά του κατηγορούμενου μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν υπάρχει αιτιώδης συνάφεια, «δηλαδή η πράξη έχει γίνει εδώ και 19 μήνες και η κοπέλα κατέληξε από λοίμωξη του αναπνευστικού», όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Σε περίπτωση που οι κατηγορίες σε βάρος του δράστη δεν αλλάξουν, τότε σε 4 με 5 χρόνια – δεδομένου ότι έχει εκτίσει 2 χρόνια – έχει δικαίωμα να αιτηθεί αειφόρο απόλυση.

Η 41χρονη Όλγα άφησε τελικά την τελευταία της πνοή μετά από μάχη που έδωσε για τη ζωή της από τον Ιανουάριο του 2022. Η 41χρονη τότε είχε ξυλοκοπηθεί βάναυσα από τον σύντροφό της και δάσκαλο τζούντο μέσα στο σπίτι της στην Αργυρούπολη.

Η 41χρονη τελικά κατέληξε από λοίμωξη αναπνευστικού χθες, Δευτέρα (28/8).

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr