search-button
cross-out

Αρπαγή 22χρονης: Το γκρι αυτοκίνητο και τα αλβανικά – Η κατάθεση του θύματος

Ένα γκρι αυτοκίνητο, με γραμματικό μέρος πινακίδας «ΕΜΕ», αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της ολιγόωρης απαγωγής 30χρονης στο Νέο Ηράκλειο.
Αρπαγή 22χρονης: Το γκρι αυτοκίνητο και τα αλβανικά – Η κατάθεση του θύματος

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγραφεί στη δικογραφία που έχει «ανοίξει» για την υπόθεση, στις 23.40 της 21ης Νοεμβρίου το Ηράκλειο στη συμβολή των οδών Καργιώργη και Ηλίου και ενώ κατευθυνόταν πεζή προς το σπίτι της, την προσέγγισε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις άντρες, οι οποίοι με τη βία την ανάγκασαν να μπει στο όχημα.

Στη συνέχεια, ο ένας από τους δράστες τη χτύπησε στο κεφάλι με τα χέρια του με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Σε μη προσδιορισμένο τόπο και χρόνο το θύμα αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν σε σταματημένο και η ίδια ήταν ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα, πλήρως ενδεδυμένη με τους τρεις δράστες να βρίσκονται από πάνω της.

Λόγω του γεγονότος ότι το θύμα πάσχει από νόσο που προκαλεί αδυναμία έχασε εκ νέου της αισθήσεις της και οι άγνωστοι την εγκατέλειψαν σε στάση που βρίσκεται στο σταθμό Λαρίσης, όπου και βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό ταξί.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το αυτοκίνητο των δραστών ήταν γκρι χρώματος με το γραμματικό μέρος της πινακίδας «ΕΜΕ». Οι άγνωστοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες full face.

Το θύμα κατάφερε και αφαίρεσε την κουκούλα του ενός δράστη -εκείνου που την ακινητοποίησε αρχικά- και διαπίστωσε πως ήταν νεαρής ηλικίας, μέχρι 30 ετών, αρκετά γυμνασμένος, είχε μούσι, τα μάτια ήταν σκούρου χρώματος, τα μαλλιά σκούρου χρώματος με ξυρισμένο κεφάλι περιμετρικά και πολύ κοντά τα υπόλοιπα μαλλιά. Ο οδηγός ήταν μεγαλύτερης ηλικίας με μπάσα φωνή και μιλούσε αλβανικά.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες αφαίρεσαν από την 22χρονη 100 ευρώ, ένα κινητό αξίας 200 ευρώ και ένα χαρτί με προσωπικές σημειώσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο αυτοκίνητο αντιλήφθηκε να τη θωπεύουν και να επιχειρούν να της κατεβάσουν το κολάν που φορούσε. Λόγω του ότι δεν είχε επαφή για μεγάλο χρονικό διάστημα με το περιβάλλον –καθώς έχασε τις αισθήσεις της δύο φορές– θα εξεταστεί από την ΕΛ.ΑΣ. το ενδεχόμενο της απόπειρας βιασμού ή της ασέλγειας σε βάρος της.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί θα δείξουν στο θύμα φωτογραφίες σεσημασμένων σε μία προσπάθεια αναγνώρισης των δραστών. Τέλος τα ρούχα και το πορτοφόλι της 30χρονος έχουν ήδη σταλεί για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι μέχρι στιγμής η δικογραφία βασίζεται στα λεγόμενα του θύματος και εφεξής θα αναζητηθούν στοιχεία για να σχηματιστεί το παζλ της παράξενης αυτής υπόθεσης.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία
Lifestyle

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη
Ελλάδα

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα  με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…
Videos

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε
Ελλάδα

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο:  Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…
Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο: Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο
Ελλάδα

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο

zinapost.gr