search-button
cross-out

Άρτα: Αφαιρέθηκε ο μισός πνεύμονας του 16χρονου Γιάννη – Έμφραγμα υπέστη ο πατέρας του-Το χρονικό της τραγωδίας

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στην περιοχή Μικρό Φράγμα της Άρτας όπου ένας 16χρονος πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του κατά τη διάρκεια κυνηγιού και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στο εαυτό του. Σημειώνεται πως ο νεαρός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Άρτα: Αφαιρέθηκε ο μισός πνεύμονας του 16χρονου Γιάννη – Έμφραγμα υπέστη ο πατέρας του-Το χρονικό της τραγωδίας

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, περίπου 8 άτομα συνολικά πήγαν για κυνήγι αγριογούρουνου σε περιοχή της Άρτας και μοιράστηκαν σε δύο ομάδες με απόσταση πέντε λεπτών η μία από την άλλη.

Ωστόσο, ύστερα από λίγη ώρα άκουσαν έναν πυροβολισμό και τις φωνές του 16χρονου: «Βοήθεια. Βοήθεια. Ελάτε σας παρακαλώ γρήγορα. Εγώ τον πέτυχα. Εγώ τον σκότωσα».

Ο έφηβος βλέποντας τον θείο του νεκρό και ενώ στο σημείο είχε φτάσει ο πατέρας του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε μπροστά του. Ο πατέρας σοκαρισμένος τον σήκωσε στα χέρια μονολογώντας: «Γιατί παιδί μου; Γιατί το έκανες αυτό;».

Ο συντονιστής διευθυντής ΜΕΘ Άρτας, Χριστόδουλος Ναθαναήλ, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega για την κατάσταση του 16χρονου που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Άρτας: «Ο Γιαννάκης είναι σχετικά καλά. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή μετά το χειρουργείο και έχει περάσει και το πρώτο 24ωρο που ήταν σημαντικό. Μετά από 24 ώρες πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να μπούμε στη διαδικασία να τον ξυπνήσουμε, είναι ακόμα σε καταστολή. Οι βλάβες προκάλεσαν ζημιές στον αριστερό του πνεύμονα, αφαιρέθηκε τουλάχιστον ο μισός. Αλλά η οξυγόνωση του παιδιού είναι καλή. Για ένα – δύο χιλιοστά τα βόλια δεν άγγιξαν την καρδιά του. Δεν έχουν πειραχτεί άλλα όργανα».

Σημειώνεται πως τη Δευτέρα έγινε η κηδεία του 33χρονου. Αμέσως μετά την κηδεία ο αδερφός του 33χρονου και πατέρας του 16χρονου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη έμφραγμα. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η γυναίκα του που είναι έγκυος στο τρίτο παιδί τους.

Πηγή:  newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr