search-button
cross-out

Άρτα: Κρίσιμη μέρα για τον 16χρονο που σκότωσε στο κυνήγι τον θείο του και έστρεψε το όπλο στον εαυτό του

Αγωνία στην Άρτα για τον 16χρονο που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, όταν διαπίστωσε πως σκότωσε τον 33χρονο θείο του…
Άρτα: Κρίσιμη μέρα για τον 16χρονο που σκότωσε στο κυνήγι τον θείο του και έστρεψε το όπλο στον εαυτό του

Σταθερή και χωρίς περαιτέρω επιπλοκές χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 16χρονου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Άρτας μετά τον αυτοτραυματισμό του, όταν διαπίστωσε ότι είχε πυροβολήσει και σκοτώσει κατά λάθος στο κυνήγι τον 33χρονο θείο του.

Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, σήμερα αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία αφύπνισης του 16χρονου. Το μέλος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου της Άρτας, Λεωνίδας Γεωργούσης τόνισε στο newsit.gr: «Είναι καλά το παιδί. Το γεγονός ότι του αφαιρέθηκε σχεδόν το 1/3 του πνεύμονα, είναι σίγουρο ότι δεν θα επηρεάσει την υγεία του 16χρονου, φαίνεται ότι θα πάει καλά».

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείο της Άρτας, Ευάγγελο Νταλούκα οι γονείς του 16χρονου πήραν εξιτήριο. «Δεν νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο. Όλη η οικογένεια στρεσαρίστηκε πάρα πολύ με το τραγικό περιστατικό και η μάνα του 16χρονου σε λίγες μέρες γεννάει».

Ο πατέρας του έφηβου και αδερφός του αδικοχαμένου 33χρονου είχε μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, έπειτα συνελήφθη από τις αρχές και λίγες ώρες μετά την κηδεία του 33χρονου Γιώργου ξαναμπήκε στο νοσοκομείο με καρδιολογικό πρόβλημα. Ο κος Γεωργούσης εξήγησε στο newsit.gr ότι «ο πατέρας είχε καρδιολογικά προβλήματα από παλιότερα».

Η μητέρα του έφηβου Γιάννη που είναι έγκυος στον όγδοο μήνα κύησης, και σε λίγες ημέρες θα φέρεις τον κόσμο το τρίτο της παιδί, βγήκε από το νοσοκομείο της Άρτας, καθώς είχε μεταφερθεί εκεί σε κατάσταση σοκ και χρειάστηκε να την παρακολουθήσει ψυχολόγος.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr