search-button
cross-out

Άρτα: Προφυλακιστέος ο 38χρονος που σκότωσε τον 68χρονο πατέρα του στη Φωκίδα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος πατροκτόνος από την Άρτα που σκότωσε τον 68χρονο πατέρα του με πέτρα στο κεφάλι και βρέθηκε μέσα σε μαντρί στη Φωκίδα, σε μια υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.
Άρτα: Προφυλακιστέος ο 38χρονος που σκότωσε τον 68χρονο πατέρα του στη Φωκίδα

Ο 38χρονος πατροκτόνος βρέθηκε σήμερα (28.9.2023) ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι συμφώνησαν να προφυλακιστεί μετά την απολογία του για το έγκλημα που σόκαρε την Άρτα αλλά και τη χώρα γενικότερα.

Ένα ισχυρό χτύπημα με πέτρα κοντά στην περιοχή του κροτάφου είναι εκείνο που, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, αποτελεί την αίτια θανάτου του πατέρα που δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον γιο, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι τον σκότωσε στις 20 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη τους.

Ο 38χρονος βρέθηκε από έναν βοσκό μέσα σε ένα μαντρί στη Φωκίδα σε άθλια κατάσταση και κάλεσε τις Αρχές γιατί νόμιζε πως είναι ληστής. Ωστόσο, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο, ο οποίος τους υπέδειξε το σημείο που σκότωσε τον πατέρα του.

Η σορός του 68χρονου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη ενώ έφερε και δαγκωματιές από άγρια ζώα. «Είχαμε τσακωθεί λίγη ώρα νωρίτερα. Φτάσαμε στο σημείο που σας οδήγησα και βρήκατε τη σορό του κι εκεί τον σκότωσα. Πήρα μια πέτρα και τον χτύπησα στο κεφάλι», φέρεται να είπε ο πατροκτόνος στους αστυνομικούς του Τμήματος Άφμισσας.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr