search-button
cross-out

Άρτα: Σε σοβαρή κατάσταση ο 16χρονος που σκότωσε τον θείο του στο κυνήγι – Τα τελευταία λόγια του πριν αυτοπυροβοληθεί

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε το κυνήγι παρέας στην Άρτα την Κυριακή. Το καρτέρι που είχαν στήσει θείος, πατέρας και γιος είχε ματωμένο τέλος.
Άρτα: Σε σοβαρή κατάσταση ο 16χρονος που σκότωσε τον θείο του στο κυνήγι – Τα τελευταία λόγια του πριν αυτοπυροβοληθεί

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στην Άρτα την οικογενειακή τραγωδία που συντελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής στο καρτέρι, το αγαπημένο τους χόμπι, που είχαν στήσει θείος και ανιψιός. Στην περιοχή Μικρό Φράγμα στην Άρτα, η παρέα των 8 κυνηγών που αποτελούταν από συγγενείς, ξεκίνησε την αναζήτηση θηράματος, ωστόσο, τα πράγματα πήραν θλιβερή τροπή με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 33χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό ενός 16χρονου.

Ο νεαρός ακούγοντας έναν θόρυβο θεώρησε πως είχε στο οπτικό του πεδίο κάποιο αγριογούρουνο. Έτσι άνοιξε πυρ, με τα πυρά να χτυπούν σκοτώνοντας ακαριαία τον 33χρονο θείο του. Ο 16χρονος έτρεξε προς το μέρος του θείου και προσπάθησε να εντοπίσει κάποιο σημείο ζωής, αλλά ήταν πια αργά…

Στο άκουσμα του πυροβολισμού, ο πατέρας του 16χρονου κι αδερφός του θύματος έσπευσε να δει τι συνέβη. Όταν έφτασε στο σημείο και ρώτησε τι συνέβη, είδε τον 16χρονο σε κατάσταση σοκ και τον αδερφό του νεκρό. Ο νεαρός σε κατάσταση σοκ φώναξε «τον σκότωσα» και έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του, πυροβολώντας τον εαυτό του. Η υπόλοιπη ομάδα συγκεντρώθηκε, ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με τον 16χρονο να διακομίζεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα της Άρτας, ολοκληρώθηκε η επέμβαση που έγινε στον νεαρό ο οποίος είχε σοβαρά τραύματα στον θώρακα και τον λαιμό. Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για τη ζωή του.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr