search-button
cross-out

Άρτα: Σκότωσε τον πατέρα του, σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο 38χρονος – Πιθανόν να τον χτύπησε με πέτρες

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το άγριο θρίλερ της Άρτας, με τον γιο να σκοτώνει τον πατέρα του μετά από έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους, δίχως όμως ακόμη να έχει γίνει γνωστή η αιτία! Η άψυχη σορός του άτυχου 68χρονου βρέθηκε σε άθλια κατάσταση και σε μικρή απόσταση από το μαντρί, όπου εντοπίστηκε σώος ο 38χρονος.
Άρτα: Σκότωσε τον πατέρα του, σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο 38χρονος – Πιθανόν να τον χτύπησε με πέτρες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος υπέδειξε με μεγάλη δυσκολία στους αστυνομικούς το σημείο, όπου δολοφόνησε τον πατέρα του. Βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, που είναι αδύνατον να μιλήσει, δίνοντας περισσότερες περιγραφές για το σοκαριστικό έγκλημα στην Άρτα.

Σημειώνεται πως λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (26.09.23), ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε σε μεγάλη σύγχυση στην περιοχή Σεργούλα, μέσα σε ένα μαντρί της Φωκίδας. Ο μέχρι πρότινος αγνοούμενος άντρας βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο, όπου επέβαινε μαζί με τον πατέρα του.

Στο μεταξύ, η μαρτυρία ενός βοσκού στην ορεινή Φωκίδα, έκανε λόγο για ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας με κολλάρο βουτηγμένος στο αίμα, το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν πατέρας και γιος ξεκίνησαν από τη Λαμία για να επιστρέψουν στην Άρτα.

Το γεγονός αυτό μεγάλωσε το μυστήριο, καθώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως ο 38χρονος γιος, έφυγε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με κολλάρο. Μάλιστα, το τραύμα που είχε στο πόδι δεν του επέτρεπε να οδηγήσει και για το λόγο αυτό πήγε από την Άρτα στη Λαμία, ο πατέρας του για να τον πάρει.

«Μίλησαν» τα κινητά

Η ανάλυση των στιγμάτων των κινητών έδειξε ότι ένα 24ωρο μετά την περίεργη εξαφάνιση πατέρα και γιου, δηλαδή το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (21.09.23), το τηλέφωνο σβήνει, είτε γιατί κάποιος το έκλεισε, είτε γιατί έμεινε από μπαταρία, ή γιατί δεν υπάρχει σήμα στην περιοχή.

«Η οικογένεια που έχει μείνει πίσω δεν μπορεί να ακούει ανακρίβειες. Σκεφτείτε την αγωνία τους. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως ο 65χρονος είχε επικοινωνήσει 2 ώρες πριν φτάσουν στην Άρτα. Από εκεί και έπειτα αγνοούνται», ανέφερε χθες στο Live News συγγενής των αγνοούμενων.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr