Άρτα: Στον ανακριτή ο γιος που ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του

Το έγκλημα με τη δολοφονία του 65χρονου συγκλονίζει την Άρτα και τους στενούς συγγενείς της οικογένειας. Ο γιος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του, παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση…

Ενώπιον ανακριτή αναμένεται να βρεθεί εντός της ημέρας ο 38χρονος γιος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε 6 μέρες μετά τη διπλή εξαφάνιση που αναστάτωσε την Άρτα. Ο φερόμενος ως πατροκτόνος εντοπίστηκε σε στάνη και λίγο αργότερα φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς, το σημείο που είχε χτυπήσει τον πατέρα του με μία πέτρα.

Ο επίλογος στην υπόθεση θρίλερ γράφτηκε λίγο μετά τις 16:00 όταν ο 38χρονος οδήγησε τις αρχές σε έναν αγροτικό δρόμο, 150 μέτρα απ την εθνική οδό Αντιρρίου – Ιτέας όπου άφησε το άψυχο σώμα του 65χρονου πατέρα του. Στις φωτογραφίες του newsit.gr, βλέπουμε το σημείο με τα ίχνη του αίματος στο χώμα.

Η σορός του πατέρα έφερε σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τραύματα που προκλήθηκαν πιθανώς από πέτρα και δαγκωνιές από άγρια ζώα. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 65χρονου άντρα αλλά και να προσδιορίσει τον χρόνο που άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 38χρονος φερόμενος ως πατροκτόνος μεταφέρθηκε το πρωί στην Άμφισσα για να οδηγηθεί στον ανακριτή. Δείτε τις εικόνες του nafpaktianews.gr…

Η αντίστροφη μέτρηση για το θρίλερ που παιζόταν από την Τετάρτη (20.09.2023) ξεκίνησε χθες (26.09.2023) λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν ο 38χρονος εντοπίστηκε από έναν βοσκό μέσα στο μαντρί του στην περιοχή Άνω Σεργούλα της Φωκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος που υπέδειξε με μεγάλη δυσκολία στους αστυνομικούς το σημείο, όπου δολοφόνησε τον πατέρα του, δήλωσε: «τον χτύπησα με μία πέτρα στο κεφάλι. Εκείνος μου επιτέθηκε πρώτος». Ο δράστης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, που είναι αδύνατον να μιλήσει περαιτέρω, δίνοντας κι άλλες περιγραφές για τη σοκαριστική δολοφονία στην Άρτα.

newsit.gr