search-button
cross-out

Ασπρόπυργος: Δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή σε βάρος του γυμναστή του δημοτικού σχολείου-Οι κατηγορίες και η στιγμή της σύλληψης

Η κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή απαγγέλθηκε σε βάρος του γυμναστή σε δημοτικό σχολείο του Ασπροπύργου, που συνελήφθη για παρενόχληση μαθητών του, ύστερα από καταγγελίες γονέων. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή.
Ασπρόπυργος: Δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή σε βάρος του γυμναστή του δημοτικού σχολείου-Οι κατηγορίες και η στιγμή της σύλληψης

Ο 30χρονος γυμναστής που εργάζεται σε δημοτικό σχολείο του Ασπροπύργου υποστήριξε πως δεν ισχύουν οι καταγγελίες, καταθέτοντας μάλιστα ιατρική γνωμάτευση, σύμφωνα με την οποία, έχει ποσοστό αναπηρίας 67%, συνέπεια της διαταραχής Asperger, από την οποία πάσχει.

Στην πρώτη περίπτωση, η μητέρα μαθήτριας υποστήριξε πως ο γυμναστής είχε ανεβάσει το μπλουζάκι 8χρονης με την πρόφαση να δει σε ποιο σημείο έχει γρατζουνιστεί, χωρίς όπως είπε το παιδί, να έχει γρατζουνιά. Στη δεύτερη περίπτωση, μαθητής της Β Δημοτικού και παιδί της ΣΤ Δημοτικού κατήγγειλαν ότι ο συγκεκριμένος δάσκαλος συχνά προβαίνει σε θωπείες – χαϊδέματα στα παιδιά.

Έχει καταγραφεί και περίπτωση που ένα αγοράκι ηλικίας 11 ετών είπε στη μητέρα του πως ο καθηγητής πριν 10 ημέρες έγραψε στον πίνακα της τάξης εκφράσεις προσβλητικές για το παιδί, όπως «είσαι γκέουλας», ενώ λεκτικά είχε πει στον μαθητή «είσαι ανώμαλος».

Μάλιστα, σύμφωνα με νέα καταγγελία, χθες την ώρα που γονείς είχαν μαζευτεί έξω από το σχολείο, μαθητές υποστήριξαν πως πριν από μια εβδομάδα ο 30χρονος γυμναστής είχε βάλει μαθητή στο έδαφος και τον πατούσε με το πόδι, χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της σύλληψής του

Οι καταγγελίες δεν έχουν τελειωμό. Άλλη μαθήτρια μόλις 7 ετών είπε πως όταν καθόταν στο παγκάκι του σχολείου μαζί με την φίλης της, ήρθε ο δάσκαλος και κάθισε ανάμεσα στα κοριτσάκι και την γαργαλούσε έντονα στην κοιλιά.

Πηγή βίντεο: aspropyrgosnews.gr

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr