search-button
cross-out

Ασπρόπυργος: Εκσφενδονίστηκε 60 μέτρα ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στην καταδίωξη – Διασωληνωμένος ο δεύτερος

60 μέτρα μπροστά πετάχτηκε ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στον Ασπρόπυργο, μετά από καταδίωξη αυτοκινήτου που ξεκίνησε από Νίκαια.
Ασπρόπυργος: Εκσφενδονίστηκε 60 μέτρα ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στην καταδίωξη – Διασωληνωμένος ο δεύτερος

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο έκανε έκανε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούςστην Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Ασπροπύργου, με αποτέλεσμα να φρενάρει το περιπολικό που συμμετείχε στην καταδίωξη, η μηχανή της ΔΙΑΣ να μην προλάβει και να πέσει πάνω στο περιπολικό, με τον αστυνομικό αλλά και το συνεπιβάτη του να τραυματίζονται σοβαρά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η καταδίωξη ξεκίνησε στις 3:30 τα ξημερώματα μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στην Νίκαια, και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο 29χρονος αστυνομικός είναι από την Πάτρα. Την οικογένειά του ενημέρωσε ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ, που βρέθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή.

H οικογένεια του έχει ακόμη έναν γιό αστυνομικό.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr