search-button
cross-out

Ασπρόπυργος: Καταγγελία για παρενόχληση από γυμναστή σε μαθητές δημοτικού σχολείου

Ασπρόπυργος: Ο γυμναστής φέρεται να έχει «πειράξει» δεκάδες μαθητές
Ασπρόπυργος: Καταγγελία για παρενόχληση από γυμναστή σε μαθητές δημοτικού σχολείου

Συναγερμός σε σχολείο στον Ασπρόπυργο, καθώς ένας γυμναστής κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο 30χρονος καθηγητής κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και θα απολογηθεί στον ανακριτή για όσα τον κατηγορούν μαθητές και γονείς.

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες το πρωί της Δευτέρας (6-11-23) στα πλαίσια του αυτοφώρου, για παράβαση του άρθρου «337» Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας κατ’εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Κ. Χ. ηλικίας 30 ετών ο οποίος ήταν γυμναστής Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό και για προγενέστερα περιστατικά, ελήφθησαν 8 ένορκες καταθέσεις από γονείς μαθητών και 1 κατάθεση από τον διευθυντή του σχολείου.

Ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Asperger. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης ο οποίος διέταξε να μεταχθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Προανάκριση διενεργεί το ΤΑ Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά περισσότεροι από 10 γονείς μαθητών έχουν καταθέσει στον ανακριτή για τις πράξεις του καθηγητή.

Πατέρας που μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 είπε ότι έχουν αναφέρει το γεγονός στον διευθυντή, ο οποίος δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κάτι, ωστόσο χαρακτήρισε τον γυμναστή «περίεργο άνθρωπο».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr