search-button
cross-out

Ασπρόπυργος: Πένθος για τον 29χρονο Xρήστο, τον αστυνομικό από την Πάτρα, που σκοτώθηκε σε καταδίωξη

Μόλις 29 ετών ήταν ο αστυνομικός που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης στον Ασπρόπυργο το πρωί της Δευτέρας, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος αστυνομικός καταγόταν από την Πάτρα.
Ασπρόπυργος: Πένθος για τον 29χρονο Xρήστο, τον  αστυνομικό από την Πάτρα, που σκοτώθηκε σε καταδίωξη

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν άνδρες της ΔΙΑΣ μαζί με ένα περιπολικό ξεκίνησαν να καταδιώκουν αυτοκίνητο από τη Νίκαια. Στο ύψος του Ασπροπύργου το αυτοκίνητο έκανε έκανε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούς στην Αθηνών – Κορίνθου, με αποτέλεσμα να φρενάρει το περιπολικό που συμμετείχε στην καταδίωξη, η μηχανή της ΔΙΑΣ να μην προλάβει και να πέσει πάνω στο περιπολικό, με τον αστυνομικό αλλά και το συνεπιβάτη του να τραυματίζονται σοβαρά.

Από την Πάτρα ο 29χρονος αστυνομικός

Ο αστυνομικός που βρήκε τραγικό θάνατο ήταν μόλις 29 ετών και καταγόταν από την Πάτρα. Σύμφωνα με το tempo24.news, αστυνομικοί ενημέρωσαν τους γονείς του ότι ο γιος τους, Χρήστος, είχε τραυματιστεί σοβαρά και την ώρα που μεταφέρονταν με περιπολικό στην Αθήνα πληροφορήθηκαν από τηλεφώνημα συγγενή ότι ο γιος τους είναι νεκρός…

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η οικογένεια διαμένει στην περιοχή Δεμένικα της Πάτρας και έχει ακόμη ένα γιο στην Αστυνομία.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr