search-button
cross-out

Ασπρόπυργος: Συγκλονίζει η σύντροφος του νεκρού αστυνομικού – «Ήταν το καλύτερο παιδί»

Ασπρόπυργος: Απέραντη θλίψη στην Πάτρα για τον 29χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε σε καταδίωξη
Ασπρόπυργος: Συγκλονίζει η σύντροφος του νεκρού αστυνομικού – «Ήταν το καλύτερο παιδί»

Δραματικές στιγμές βιώνει η οικογένεια και οι αγαπημένοι άνθρωποι του αδικοχαμένου Χρήστου Κουρουνιώτη, του 29χρονου αστυνομικού που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Tα μηνύματα που στέλνουν οι συγγενείς του από την Πάτρα που λάτρευε την Ελλάδα και την αστυνομία, είναι σπαρακτικά. Τον περίμεναν πώς και πώς τα Χριστούγεννα, όμως αντί να κάνουν γιορτή, θα κάνουν κηδεία.

Ο πατέρας του Χρήστου, μίλησε στο STAR για την τραγική απώλεια του γιου του: «Ασχολήθηκαν (σ.σ. με την αστυνομία), γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Πήγε ο ένας, μετά ήρθε και ο άλλος. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει. Αντίρρηση δεν είχα, φόβο είχα…».

Παράλληλα συγκλονίζουν και τα λόγια της συντρόφου του, που μοιράζονταν τις πιο όμορφες στιγμές τους: «Ήταν το καλύτερο παιδί ο Χρήστος, το καλύτερο… Είμαι με την οικογένεια του αυτή τη στιγμή», δήλωσε η νεαρή.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr