search-button
cross-out

Ασπρόπυργος: «Ζητώ συγγνώμη, το παιδί μου είναι καλό» λέει η μητέρα του 20χρονου Ρομά για τον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού

Έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, ένας 20χρονος και ένας 17χρονος
Ασπρόπυργος: «Ζητώ συγγνώμη, το παιδί μου είναι καλό» λέει η μητέρα του 20χρονου Ρομά για τον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού

Συγγνώμη θέλησε να ζητήσει η μητέρα του 20χρονου Ρομά για τον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού μετά από μοιραία καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Η μητέρα του Ρομά που εμπλέκεται στην καταδίωξη, έκανε δηλώσεις στο Star για τον θάνατο του αστυνομικού και τον βαρύ τραυματισμό του συναδέλφου του. «Ζητάω συγγνώμη για αυτό που συνέβη. Ζητώ συγγνώμη για τον θάνατο του αστυνομικού, το παιδί μου είναι καλό παιδί» ανέφερε.

Πώς έγινε η μοιραία καταδίωξη
Ένας 20χρονος συνελήφθη, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, ενώ την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου συνελήφθη ένας συνεργός του ηλικίας 17 ετών.

Οι δράστες, έχοντας φτιάξει εγκληματική ομάδα με σκοπό την κλοπή οχημάτων, από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (17/12) έως και πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (18/12) έκλεψαν τέσσερα οχήματα από το Πέραμα και τη Νίκαια Αττικής.

Κατά τη προσπάθεια διαφυγής τους, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και ανέπτυξαν υπερβολική ταχύτητα, πραγματοποιώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς,θέτοντας με τον τρόπο αυτό σε κίνδυνο την ζωή των λοιπών χρηστών του οδικού δικτύου.
Ακολούθως, επί της Λεωφόρου Αθηνών με κατεύθυνση τον Ασπρόπυργο, στο 14ο περίπου χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, ο 20χρονος έχασε τον έλεγχο του κλεμμένου οχήματος και συγκρούστηκε με άλλο κλεμμένο όχημα, που οδηγούσε συνεργός του, με συνέπεια να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί, αφού προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο, ενώ το άλλο όχημα με τον οδηγό διέφυγε.

Στη συνέχεια, μοτοσικλέτα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που ακολουθούσε το όχημα, προσέκρουσε πάνω σε περιπολικό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μηχανής και τον βαρύ τραυματισμό του συνοδηγού. Παράλληλα, τραυματίστηκε ελαφρά το πλήρωμα του περιπολικού και προκλήθηκαν φθορές στο υπηρεσιακό όχημα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr