search-button
cross-out

Αστυνομικοί εντόπισαν γυναίκα σε κατάσταση σοκ λίγο μετά τον βιασμό της – Πώς έπιασαν τον δράστη και η συγκινητική αντίδραση του πατέρα της κοπέλας όταν τους είδε

Συγκλονίζει η περιγραφή δύο αστυνομικών, μίας γυναίκας και ενός άνδρα για τον τρόπο που κατάφεραν να συλλάβουν έναν βιαστή, λίγο μετά την αποτρόπαια πράξη του στο Κολωνάκι.
Αστυνομικοί εντόπισαν γυναίκα σε κατάσταση σοκ λίγο μετά τον βιασμό της – Πώς έπιασαν τον δράστη και η  συγκινητική αντίδραση του πατέρα της κοπέλας όταν τους  είδε

“Παρατηρήσαμε μια κοπέλα μέσα στο αυτοκίνητό της, σε άσχημη κατάσταση, με κλάματα. Λέμε κάτι έγινε. Αποφασίσαμε να κάνουμε το ανθρώπινο, να τη σταματήσουμε και να ρωτήσουμε τι συνέβη. Την προσέγγισα από το παράθυρο, έπεσα στα γόνατα και την ρωτούσα να μου πει για το συμβάν. Γυρίζει η κοπέλα και σου λέει δυο λέξεις. Με βίασε” ανέφεραν στο Mega και την εκπομπή “Live News” οι δύο ένστολοι.

Οι αστυνομικοί, Ειρήνη Γιαννάκου και Γιάννης Παπαδάκης μιλούν για τις δραματικές ώρες που έζησαν μέχρι τη στιγμή που οδήγησαν στον τμήμα τον δράστη.

“Κατάφερε, βρήκε τα κλειδιά, ξεκλείδωσε και βγήκε όπως ήταν, ξυπόλυτη… από το διαμέρισμα. Όταν η κοπέλα μας είπε ότι ο δράστης είναι εδώ, και το έγκλημα έγινε πριν λίγο ένιωσα ότι “ωραία τον έχουμε”. Βρήκα ένα διαμέρισμα στο ημιυπόγειο που μας είχε υποδείξει η κοπέλα, μας άνοιξε αυτός, τον βάλαμε στο περιπολικό και τον πήγαμε στο τμήμα” σημειώνουν.

Οταν οι αστυνομικοί μιλούν για τον πατέρα της κοπέλας ο οποίος έφτασε λίγη ώρα αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα, η φωνή τους σπάει από συγκίνηση. “Ο πατέρας μας κοίταζε με ενα βλεμμα που δεν έχω ξαναδεί σε μάτια πολίτη. Ο σεβασμός, το σφίξιμο στο χέρι, μας άγγιξε…Οι αστυνομικοί κάνουν δύσκολο έργο. Δεν αναγνωρίζεται πάντα, αλλα όταν αναγνωρίζεται είναι ανεκτίμητο” καταλήγουν.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr