search-button
cross-out

Ασύλληπτος παραμένει ο κρεοπώλης για την επίθεση στον πελάτη

Το πρωτοφανές περιστατικό έχει προκαλέσει αίσθηση
Ασύλληπτος παραμένει ο κρεοπώλης για την επίθεση στον πελάτη

Αίσθηση σε πανελλαδικό επίπεδο έχει προκαλέσει το περιστατικό με την επίθεση του κρεοπώλη σε βάρος πελάτη της επιχείρησής του, ενώ ο ίδιος εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης.

Υπενθυμίζεται, όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, ότι ο ιδιοκτήτης γνωστού κρεοπωλείου σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου επιτέθηκε σε πελάτη του, ο οποίος αρνήθηκε τελικά να αγοράσει το κρέας που είχε ζητήσει θεωρώντας ότι η τιμή ήταν υπερβολική.

Ο πελάτης αποχώρησε από το κατάστημα, ωστόσο ο κρεοπώλης τον ακολούθησε μέχρι το αυτοκίνητό του, όπου τον χτύπησε στο κεφάλι και προκάλεσε φθορές στο όχημα. Στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.

Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και προκάλεσε την παρέμβαση του Συνδέσμου Κρεοπωλών νομού Ηρακλείου. Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του συνδέσμου καταδικάζει το γεγονός και ξεκαθαρίζει ότι ο ιδιοκτήτης του εν λόγω κρεοπωλείου δεν είναι μέλος του συνδέσμου.

Πηγή:cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr