search-button
cross-out

Ατύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά: Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για τον 27χρονο – Αδερφός οδηγού ο 16χρονος

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύονται οι δυο τραυματίες από το ατύχημα που σημειώθηκε χθες (17.10.2021) σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά.
Ατύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά: Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για τον 27χρονο – Αδερφός οδηγού ο 16χρονος

Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για τους δυο τραυματίες, που φέρουν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις. Το ατύχημα στον αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά σημειώθηκε όταν 16χρονος οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και έπεσε στην προστατευτική περίφραξη, με κολώνα να χτυπά τον 27χρονο και τον 16χρονο.

Ο 27χρονος τραυματίας είναι οδηγός Motocross και μάλιστα πολύ γνωστός, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, και την ώρα του ατυχήματος στα Γιαννιτσά έκανε ζέσταμα για να μπει στον αγώνα και δεν είχε φορέσει το κράνος του.

Ο 16χρονος τραυματίας είναι αδερφός άλλου οδηγού που συμμετείχε στον αγώνα για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross.

Το ατύχημα έγινε 2-3 λεπτά αφού ξεκίνησε ο αγώνας, δήλωσε στον ΑΝΤ1 αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, το λάθος είναι του οδηγού, που πάτησε γκάζι εγώ είχε λάσπη, με αποτέλεσμα να του φύγει η μηχανή και να “καρφωθεί”, όπως είπε, η μηχανή στους θεατές.

Για το σοκαριστικό ατύχημα έχουν συλληφθεί ο 16χρονος οδηγός της μηχανής που έπεσε στο πλήθος και ο 60χρονος υπεύθυνος για την ασφάλεια του αγώνα.

Πηγή: newsit.gr

Photo αρχείου

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr