search-button
cross-out

Αχαΐα: Σπαρακτικά μηνύματα για την 5χρονη Χρυσάνθη – “Μοναδική και πολύτιμη για όσους την είχαν στη ζωή τους”

Βουβός πόνος στο Μιχόι του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Αχαΐα: Σπαρακτικά μηνύματα για την 5χρονη Χρυσάνθη – “Μοναδική και πολύτιμη για όσους την είχαν στη ζωή τους”

Βουβός πόνος στο Μιχόι του Δήμου Δυτικής Αχαΐαςκαθώς σήμερα στις 3 το απόγευμα τελέστηκε από τον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής, η εξόδιος ακολουθία της 5χρονης Χρυσάνθης.

Οπως αναφέρει το pelop.gr, το μικρό κορίτσι έφυγε από τη ζωή έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία στην Αθήνα και το τραγικό γεγονός έχει συνταράξει όλη την κοινότητα, όπως δήλωσε στην εφημερίδα “Πελοπόννησος”, ο πρόεδρός της Γιώργος Δημητρόπουλος.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή στα social media ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μιχοΐου Γαρίζας – Η Ρίζα της Γης με ανάρτηση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Από χθες το Μιχόι θρηνεί… Θρηνεί για την ανεπάντεχη απώλεια ενός αγαπημένου της παιδιού. Μιας αγαπημένης και μονάκριβης κόρης…

Είναι η Χρυσάνθη Παναγιωτοπούλου του Νικολάου, ετών 5.

Η ηρεμία ευγένεια γλυκύτητα και το φωτεινό της χαμόγελο την έκαναν μοναδική και πολύτιμη για όσους είχαν την τύχη να την έχουν στη ζωή τους.

Ανεπάντεχη, πρόωρη και δυσβάσταχτη απώλεια…

Για τον πατέρα, τη μάνα, τη γιαγιά, τον παππού… τη θεία, τον θείο… τους συγγενείς και φίλους.

Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς, το πόσο άδικο είναι να φεύγεις σε τρυφερή ηλικία. Ας έχει η οικογένεια δύναμη και κουράγιο για τη μεγάλη απώλειά του παιδιού της.Θερμά συλλυπητήρια”.

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα που ακολουθούν κάτω από την ανάρτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιχοΐου από φίλους και γνωστούς της 5χρονης.

ΑΧΑΙΑ_ΠΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ
thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr