search-button
cross-out

Αυτή είναι η 48χρονη που σκότωσε ο σύζυγός της με οκτώ μαχαιριές

Αυτή είναι η 48χρονη που σκότωσε ο σύζυγός της με οκτώ μαχαιριές

Ανατριχίλα προκαλούν τα νέα στοιχεία και οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως για τη στυγερή γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα. Θύμα είναι η Νεκταρία, μια 48χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 54χρονο εν διαστάσει σύζυγό της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα της Κρήτης, ο δράστης εμβόλισε την άτυχη γυναίκα την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό της για να πάει σε ξενοδοχείο της Περιστεράς, την κυνήγησε μέχρι την πισίνα, όπου την ακινητοποίησε και τις κατάφερε οκτώ μαχαιριές, σκοτώνοντάς την ακαριαία.

δολοφονία Κρήτη

Η άτυχη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της 

γυναικοκτονία Ιεράπετρα 2

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί η μαρτυρία της διευθύντριας του ξενοδοχείου, όπου η 48χρονη πήγε να συζητήσει για δουλειά. «Ο δράστης ήταν απόλυτα ψύχραιμος», ανέφερε στο cretapost.gr

«Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε από το σπίτι της. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε τη μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπήκε αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβόλισε, την έριξε κάτω. Σηκώθηκε η κοπέλα και η μητέρα μου έφυγε για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου, είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δε γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του είπε “Πού είναι; Τι της έκανες;” και της απάντησε “Είχαμε προηγούμενα” και έφυγε», ανέφερε.

δολοφονία Κρήτη 2

Το σημείο όπου ο δράστης της νέας γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα απειλεί να αυτοκτονήσει

H διευθύντρια του ξενοδοχείου αναφέρθηκε και στις επόμενες κινήσεις του γυναικοκτόνου: «Στην είσοδο δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή του. Την παράτησε και έφυγε με  τα πόδια και πήγε στο δίπλα χωράφι, που είναι γκρεμός. Εκεί απειλεί εδώ και τρεις ώρες να αυτοκτονήσει με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο», κατέληξε.

γυναικοκτονία Κρήτη

Αφού δολοφονήσε την εν διαστάσει σύζυγό του, ο δράστης πήγε σε απόκρυμνη περιοχή και απειλεί να αυτοκτονήσει.

συζυγοκτόνος Κρήτη

Γυναικοκτονία Κρήτη: Τη βρήκαν σε μια λίμνη αίματος

Η διευθύντρια του ξενοδοχείου και η μητέρα της, που αντίκρισε νεκρή τη Νεκταρία, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Όπως ανέφερε στην ίδια πηγή, όταν η μητέρα της είδε τον 54χρονο δεν κατάλαβε ότι την είχε σκοτώσει, αλλά νόμιζε ότι είχε κρυφτεί κάπου επειδή εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της. «Μετά που την έψαξε τη βρήκε πεσμένη, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η μητέρα μου είναι σε κατάσταση σοκ. Είδαμε από τις κάμερες ότι την κυνηγούσε για να την σκοτώσει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που έγινε», πρόσθεσε η διευθύντρια.

Η 48χρονη που έχει τέσσερα παιδιά ηλικίας 25 και 22 ετών και δύο δίδυμα 18 ετών είχε φτιάξει ξανά τη ζωή της, μετά το διαζύγιο που πήρε από τον πρώην σύζυγό της. Ο δράστης φέρεται να είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε πει σε γνωστούς του ότι θέλει να τη σκοτώσει.

Η άτυχη γυναίκα μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκφράσει την ανησυχία της για τη ζωή της, αφού είχε πέσει στην αντίληψή της ότι την παρακολουθούσε.

Στο σημείο της δολοφονίας βρίσκονται ακόμη δυνάμεις της αστυνομίας. Οι αρχές έχουν επιστρατεύσει και τον 25χρονο γιο του, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον πατέρα του να μην αυτοκτονήσει.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr