search-button
cross-out

Αυτοκτονία στα κρατητήρια Αγίου Παντελεήμονα: «Ήπιαμε ούζα και χάθηκε ο έλεγχος» – Τι κατέθεσε η 26χρονη φίλη του Δανού

Η νεαρή Δανή τουρίστρια περιέγραψε στους αστυνομικούς το μοιραίο σκηνικό του περασμένου Σαββάτου, με τον άγριο ξυλοδαρμο που την έστειλε στο νοσοκομείο, οδήγησε στη σύλληψη του φίλου της
Αυτοκτονία στα κρατητήρια Αγίου Παντελεήμονα: «Ήπιαμε ούζα και χάθηκε ο έλεγχος» – Τι κατέθεσε η 26χρονη φίλη του Δανού

«Όλο το Σαββατο πίναμε ούζο. Ήπιαμε πολύ. Ίσως να ειπα κάτι που τον νευρίασε. Ο Νικολάι, άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι και το σώμα. Γέμισα αίματα…» με αυτά τα λόγια, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, η 26χρονη Δανή τουρίστρια περιέγραψε στους αστυνομικούς το μοιραίο σκηνικό του περασμένου Σαββάτου, με τον άγριο ξυλοδαρμο που την έστειλε στο νοσοκομείο, οδήγησε στη σύλληψη του φίλου της και την αυτοκτονία του το ξημέρωμα της Κυριακης, στα κρατητηρια του Αγίου Παντελεήμονα.

H γνωριμία

Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ μετά την επίθεση που δέχθηκε στο διαμέρισμα airbnb, λίγο πριν οδηγηθεί στο νοσοκομείο οπου της παρασχέθηκαν οι πρωτες βοήθειες, ξεδίπλωσε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που χειρίζονται την υπόθεση τα γεγονότα, λέγοντας πως με τον 32χρονο Δανο δεν είχαν σχέση και ήταν μόνο φίλοι. Όπως είπε, τον γνώριζε περίπου 8-9 μήνες και έμενε στο σπίτι του γιατί την είχε διώξει ο πατέρας της. Στην Αθήνα, είπε οτι ήρθαν μαζί για πέντε ημέρες προκειμένου να βρουν δουλειά. Όμως δεν τα κατάφεραν καθώς όπως είπε οι εργοδότες ζητούσαν να μιλούν ελληνικά και επειδή δεν γνώριζαν τη γλώσσα δεν προσελήφθησαν.

Το ξύλο και η αυτοκτονια στο κελί

Για το μοιραίο σκηνικό του περασμένου Σαββάτου ισχυρίστηκε τα εξής: «Πίναμε μαζί ούζο. Ήπιαμε πολύ και εγω ίσως είπα κάτι που τον εκνεύρισε. Άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι και το σώμα. Ήταν η πρώτο φορά που το έκανε όμως ειχα πιεί πολύ και δεν μπορώ να θυμηθώ. Ήρθαμε στο τμήμα γιατί κάποιος κάλεσε την Αστυνομία…Δεν επιθυμώ την ποινική διωξη του Νικολάι».

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που χειρίζονται την υπόθεση της αυτοκτονίας του 32χρονου Δανού, προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ηταν αυτό που τον οδηγησε στην αυτοχειρία. Εκτιμούν οτι οι τύψεις και οι ενοχές για τον άγριο ξυλοδαρμο της κοπέλας ήταν αυτές που τον έκαναν να βγάλει τα κορδόνια απο τα παπούτσια του, να φτιάξει τον βρόχο και να τον περάσει γύρω απο τον λαιμό του για να τερματίσει τη ζωή του.

Παράλληλα, αναζητούν τυχόν ευθύνες και στο προσωπικό του Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα καθώς οι πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως ο 32χρονος οδηγήθηκε στο κελί χωρίς να του έχουν αφαιρεθεί τα κορδόνια και η ζώνη του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr