search-button
cross-out

Αυτός είναι ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Kω

Δείτε τον
Αυτός είναι ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός ύποπτος για την δολοφονία της  27χρονης Αναστάζια στην Kω

Kως: Ραγδαίες οι εξελίξεις στις έρευνες για την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια.

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες εντοπισμού της 27χρονης Αναστάζια καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τη βρήκαν γυμνή μέσα σε σακούλα σκεπασμένη με κλαδιά.To Mega δημοσίευσε βίντεο ντοκουμέντο με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, που θεωρείται ύποπτος για το θάνατο της 27χρονης, με τις κινήσεις του δύο 24ωρα μετά την εξαφάνισή της.

Το βίντεο είναι από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 9 το πρωί, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας.

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός παραμένει υπό κράτηση και σήμερα θα οδηγηθεί στην Ανακρίτρια που έχει συγκεντρώσει τον φάκελο με τα στοιχεία της δραματικής υπόθεσης.

Η κοπέλα φαίνεται πως δολοφονήθηκε, με τη σορό της να εντοπίζεται το απόγευμα κάτω από ένα θάμνο στην περιοχή Αλυκές. Το βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο φως, δείχνει τις κινήσεις που έκανε ο 32χρονος μια μέρα που η αγωνία των στενών συγγενών της αδικοχαμένης κοπέλας είχε χτυπήσει κόκκινο.
Πιο αναλυτικά, το βίντεο είναι από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας που το απόγευμα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές. Ο 32χρονος φθάνει με το ποδήλατό του έξω από ένα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι.

Μπαίνει μέσα και ζητά να κάνει ανάληψη ενός ποσού μέσω πολυεθνικής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων. Αφού παίρνει τα χρήματα που του έχουν στείλει πιθανόν από το Κουβέϊτ, ρωτά την υπάλληλο εάν μπορούν να του εκδώσουν αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό, παίρνοντας την απάντηση από την υπάλληλο ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Ο ίδιος πάντως κατάφερε να βγάλει εισιτήριο αλλά δεν πρόλαβε να φύγει από την Ελλάδα και την Κω. Εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς και κατηγορείται για την αρπαγή της 27χρονης.

Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές κοντά στο Τιγκάκι από εθελόντρια, σε απόσταση 1 χλμ από το σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα. Η μισή σορός βρισκόταν μέσα σε μία μαύρη σακούλα και η άλλη μισή απ’ έξω. Ήταν σκεπασμένη με κλαδιά και τυλιγμένη με σεντόνι. Η σορός δεν έχει σημάδια τεμαχισμού.

Σε καταθέσεις που έχει δώσει στην αστυνομία ο 32χρονος αρνείται ότι εμπλέκεται στη δολοφονία της 27χρονης. Επιμένει ότι συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της, στο ισόγειο που έμενε και υποστηρίζει ότι στη συνέχεια την άφησε σε ένα σημείο και δεν την είδε ποτέ ξανά.

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύντροφός της στην αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει.

Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προχώρησε στη δήλωση εξαφάνισης. Αμέσως μετά οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής.

enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr