search-button
cross-out

Αυτός είναι ο 35χρονος προπονητής τένις που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Έντρομοι οι γονείς δεκάδων ανηλίκων μετά τη σύλληψη 35χρονου προπονητή τένις στα Βόρεια Προάστια, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες μαθήτριες του.
Αυτός είναι ο 35χρονος  προπονητής τένις που συνελήφθη  για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Για σεξουαλική κακοποίηση δύο αθλητριών, ηλικίας 14 και 15 ετών, συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, ο 35χρονος προπονητής τένις σε σύλλογο της Αττικής, στα Βόρεια Προάστια.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του μετά από σχετική καταγγελία των γονέων των δύο ανηλίκων αθλητριών στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο προπονητής κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι πράξεις του έγιναν αντιληπτές από τη μητέρα ανήλικου κοριτσιού, η οποία απευθύνθηκε στις Αρχές και του έκανε καταγγελία.

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων πήρε πρώτα καταθέσεις από τους γονείς δύο διαφορετικών κοριτσιών, όπως και καταθέσεις, παρουσία ψυχολόγου, από τα θύματα ηλικίας 13 και 14 ετών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δείτε τις φωτογραφίες του προπονητή:

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr