search-button
cross-out

Αυτός είναι ο 38χρονος εθελοντής που σκοτώθηκε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία – Την Τρίτη η κηδεία του

Οι φίλοι του τον αποκαλούσαν «βασιλιά των drone» - Οδύνη για τον άδικο χαμό του  - Ήταν πατέρας δύο παιδιών
Αυτός είναι ο 38χρονος εθελοντής που σκοτώθηκε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία – Την Τρίτη η κηδεία του

Πρόσωπα από τον κοινωνικό του περίγυρο κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημενο χαρακτήρα, πρόθυμος να συνδράμει οπουδήποτε υπήρχε ανάγκη. «Λενε  ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πως θα πεθάνεις» γράφουν οι συγγενείς και στενοί του φίλοι.

Και προσθέτουν:  «Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πως θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατερας δυο παιδιών, Βασίλης Φιλώρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. « Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα χθες, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Ο Βασίλης Φιλώρας θεωρούνταν ο καλύτερος στην Ελλάδα χειριστής drone και μάλιστα. έφτιαχνε μόνος του racing drone. Έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία. Η κηδεία του θα γινει την ερχόμενη Τρίτη 10 Αυγούστου στον ιερό ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στα Άνω Λιόσια.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr