search-button
cross-out

Αυτός είναι ο 52χρονος που βίαζε τα παιδιά της συντρόφου του στην Κρήτη!

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Αυτός είναι ο 52χρονος που βίαζε τα παιδιά της συντρόφου του στην Κρήτη!

Ο 52χρονος Καλέντ Χουσεΐν (Kaled Husein) που γεννήθηκε το 1970 στη Συρία είναι ο άνδρας που βίαζε τα παιδιά της συντρόφου του στο χωριό Μεσσαρά της Κρήτης.

Μετά από εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου τα στοιχεία του και η φωτογραφία του δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία.

Το χρονικό της αποτρόπαιας υπόθεσης

Ο μεσαίος αδελφός ηλικίας 24 ετών, ο οποίος είναι ΑΜΕΑ, μίλησε στην ψυχολόγο του ειδικού σχολείου και αποκάλυψε τα όσα βίωσε ο ίδιος αλλά και ο αδερφός του, δείχνοντάς της ένα βίντεο που είχε καταγράψει ο 14χρονος. Το αγόρι είχε καταγράψει με το κινητό του τον βιασμό του από τον 52χρονο και το βίντεο αυτό βοήθησε να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες και να συλληφθεί το τέρας που κακοποιούσε για 6 χρόνια τα δύο αγόρια.

Τα αδέλφια δεν είχαν μοιραστεί τον κοινό εφιάλτη που βίωναν, μέχρι που ο 24χρονος άρχισε να υποψιάζεται ότι ο 14χρονος είχε πέσει κι εκείνος θύμα του διαστρεμμένου συντρόφου της μητέρας τους. Ο 24χρονος πλησίασε τον μικρότερο αδερφό του και τον έπεισε να του αποκαλύψει τα φρικιαστικά μυστικά. Τότε ο ανήλικος του είπε ότι ο 52χρονος τον βίαζε από την έκτη δημοτικού και ότι ο ίδιος είχε βίντεο στο κινητό του.

Τα δύο αδέλφια υποψιάζονται ότι και ο 26χρονος αδελφός τους μπορεί να έχει πέσει θύμα κακοποίησης.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο η μητέρα να γνώριζε τη φρίκη που βίωναν τα δύο αγόρια της για περισσότερα από έξι χρόνια… Τα δυο αγόρια ηλικίας 14 και 24 ετών, δηλώνουν ότι η μητέρα τους γνώριζε, ή τουλάχιστον είχε υποψιαστεί ότι αλλοδαπός σύντροφός της τους βίαζε.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr