search-button
cross-out

Αυτός είναι ο 53χρονος “νταής” που ξυλοκόπησε άγρια την αστυνομικό σύζυγό του στη Λάρισα

Είναι ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στην περιοχή Νεάπολη Λάρισας
Αυτός είναι ο 53χρονος “νταής” που ξυλοκόπησε άγρια την αστυνομικό σύζυγό του στη Λάρισα

Με πολύ σοβαρά τραύματα σε νεφρούς, σπλήνα, πλευρά και το πρόσωπο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας η 43χρονη αξιωματικός της Αστυνομίας, μητέρα δυο μικρών παιδιών, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 53χρονο σύζυγό της, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πρόκειται για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς η αγριότητα, με την οποία χτύπησε ο δράστης την άτυχη γυναίκα είναι πρωτοφανής, με την 43χρονη αστυνομικό να γλιτώνει από τον θάνατο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ακόμα και οι γιατροί του γενικού νοσοκομείου Λάρισας δήλωσαν σοκαρισμένοι από την αγριότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από το σύζυγό της η αξιωματικός, ενώ νοσηλεύτρια και φίλη της που υποδέχτηκε την αστυνομικό στο νοσοκομείο δεν την αναγνώρισε.

Η 43χρονη έχει σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα της, ενώ χρειάστηκε να χειρουργηθεί, λόγω βλάβης στον αριστερό νεφρό. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Χρήστο Κραβαρίτη, «το πρόσωπο έχει δεχθεί μακροσκοπικώς εμφανείς πολλαπλές πλήξεις, είναι πλήρως παραμορφωμένο από τα χτυπήματα».

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που σακάτεψε την αστυνομικό

Ο δράστης, Κ.Μ, ο οποίος έχει συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, είναι επιχειρηματίας της εστίασης, διατηρώντας ταβέρνα στη Νεάπολη Λάρισας.

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γινεί γνωστά, είχε συχνά προστριβές με τη σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών τους, και παλαιότερα είχαν χωρίσει ακριβώς για αυτό τον λόγο. Ωστόσο είχαν αποφασίσει να δώσουν από κοινού μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

Ο εφιάλτης της Στέλλας…

Η αστυνόμος που υπηρετεί σε υπηρεσία της Λάρισας, για χρόνια κρατούσε καλά κρυμμένο τον εφιάλτη που ζούσε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της.

Άγριοι ξυλοδαρμοί, ύβρεις και απειλές από έναν κακοποιητικό σύζυγο.

Στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν φορές που η κατάσταση εκτροχιάστηκε και αναγκάστηκε να προσφύγει στις Αρχές, κάνοντας στον σύζυγο της μήνυση με αποτέλεσμα εκείνος να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο Αυτόφωρο.

Μέχρι που το ποτήρι ξεχείλισε. Η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και δεν έμεναν μαζί για πάνω από ένα μήνα, καθώς η ίδια του είχε ζητήσει διαζύγιο, ενώ, όπως η ίδια αποκάλυψε, ήταν η πρώτη φορά που άσκησε σωματική βία εις βάρος της.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου».

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr