search-button
cross-out

Αυτός είναι ο μακελάρης της Γλυφάδας: Ο “έμπιστος” ‘Αρης έγινε ο δήμιος της οικογένειας Καρνέση (Photo)

Ο άνθρωπος που πάγωσε το αίμα όλης της Ελλάδας σκορπώντας τον θάνατο μέσα στα γραφεία μιας από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της Γλυφάδας, ο 76χρονος Αιγύπτιος Αριστείδης ελ Μπουράϊ απεικονίζεται στην φωτογραφία που σας παρουσιάζει αποκλειστικά το newsit.gr.
Αυτός είναι ο μακελάρης της  Γλυφάδας:  Ο “έμπιστος” ‘Αρης έγινε ο δήμιος της οικογένειας Καρνέση (Photo)

Ο επί 36 χρόνια εργαζόμενος στη δούλεψη της οικογένειας Καρνέση ήταν αυτός που την ξεκλήρισε δολοφονώντας την Μαρία Καρνέση αλλά και τον σύζυγό της Αντώνη Βλασσάκη και τον ηρωικό καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη που όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία μπήκε στη μέση για να τους σώσει από την δολοφονική μανία του δράστη.

Ο άνθρωπος που γεννήθηκε στην Αίγυπτο εργαζόταν για πάνω από τρεις δεκαετίες για την οικογένεια Καρνέση και ήταν αυτός που όταν – σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία – έμαθε ότι απολύεται αποφάσισε να εκδικηθεί και να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ήταν εκείνος που σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου έφτασε στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση και έχοντας γράψει από πριν το σενάριο το ακολούθησε κατά γράμμα «εκτελώντας» τους ανθρώπους που τόσα χρόνια τον είχαν υπάλληλό τους.

Το χρονικό

Ο Αριστείδης, ο οποίος είχε βαφτιστεί από την μητέρα της Μαρίας Καρνέση και φρόντιζε τα σπίτια της οικογένειας έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί στη ναυτιλιακή οπλισμένος με μια καραμπίνα και ένα πιστόλι μπήκε μέσα ανενόχλητος και ανέβηκε για να συναντήσει τα θύματά του.

Αρχικά, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν εργαζόμενο που γνώριζε πως είχε απολυθεί πριν μια εβδομάδα, ο οποίος έκπληκτος τον ρωτάει «Άρη τι κάνεις εδώ;» για να πάρει τη σοκαριστική απάντηση «Ήρθα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Τώρα θα δεις τι θα πάθουν. Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω».

Ο 76χρονος Αιγύπτιος, ήρθε αρχικά πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρία Καρνέση, 77 ετών, και τον άνδρα της αδερφής της, Αντώνη Βλασσάκη, 80 ετών. Σήλωσε το όπλο και πυροβόλησε εξ επαφής τη γυναίκα στο κεφάλι, ενώ πυροβόλησε στο σώμα τον γαμπρό της και έναν πρώην καπετάνιο, 75 ετών, τον Ηλία Κουκουλάρη ο οποίος προσπάθησε να μπει στη μέση και να τον αφοπλίσει.

Ακούγοντας τους τρεις πυροβολισμούς οι περίπου 30 εργαζόμενοι που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο κτήριο έτρεχαν αλλόφρονες για να ξεφύγουν από τον Αιγύπτιο μακελάρη. Δυο γυναίκες εργαζόμενες της ναυτιλιακής, πάνω στον πανικό τους κρύβονται στις τουαλέτες ελπίζοντας ότι δεν θα τους βρει ο θάνατος.

Πως σώθηκε η συνιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής – Την έψαχνε ο δράστης

Εκείνη την ώρα η συνιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής Δέσποινα Καρνέση, συμπωματικά λείπει από το γραφείο της. Ακούγοντας τους πυροβολισμούς, ενστικτωδώς ακολουθεί το ρεύμα των υπαλλήλων που έτρεχαν να αποδράσουν, βγαίνει έξω από το κτήριο και με τη βοήθεια των αστυνομικών που έχουν ήδη φτάσει στο σημείο καταφέρνει να σώσει τη ζωή της. Όμως ο 76χρονος την έψαχνε για να τη δολοφονήσει.

Όταν τελικά δεν τα κατάφερε κατέβηκε στο υπόγειο, έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του, πίεσε την σκανδάλη και αυτοκτόνησε υπογράφοντας και με το ίδιο του το αίμα το φινάλε αυτής της τραγωδίας στη Γλυφάδα.

Η Δέσποινα Καρνέση επέστρεψε συντετριμμένη στον χώρο του μακελειού το απόγευμα. Η εικόνα της γυναίκας που έχασε αδερφή και σύζυγο μέσα σε λίγα λεπτά και γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια μιλάει από μόνη της.

Δυο υπάλληλοι της εταιρείας πήγαν στο Ασκληπιείο Βούλας για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr