search-button
cross-out

Αυτός είναι ο τραυματιοφορέας που κατηγορείται για σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών (Photos)

Στον ανακριτή ο τραυματιοφορέας του Παίδων "Αγία Σοφία" που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια.
Αυτός είναι ο τραυματιοφορέας που κατηγορείται για σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών (Photos)

Έφτασε η ώρα της απολογίας του τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε ανήλικα κορίτσια που βρισκόντουσαν αναίσθητα στο θάλαμο ανάνηψης και εις βάρος του οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Πριν από λίγο, ο 61χρονος έφτασε συνοδεία αντρών της ΕΛΑΣ στο γραφείο του 4ου ανακριτή. Ο τραυματιοφορέας συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε διώξεις για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων ασθενών, κατάχρηση ανηλίκων ανίκανων να αντισταθούν, κατάχρηση σε γενετήσιες πράξεις από εργαζόμενο σε νοσοκομείο και σε άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη.
Τραυματιοφορέας Παίδων

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, 0 61χρονος που έχει 33 χρόνια προϋπηρεσία στο Παίδων “Αγία Σοφία” και ήταν έτοιμος να πάρει σύνταξη, φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά δύο κορίτσια, επτά και εννιά ετών. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο τραυματιοφορέας φέρεται να θώπευσε το ένα ανήλικο κορίτσι και το άλλο να το κακοποίησε σεξουαλικά προκαλώντας του αιμορραγία.

Τραυματιοφορέας Παίδων

5 μάρτυρες καίνε τον τραυματιοφορέα – Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση του

Πέντε από τους 12 μάρτυρες, στελέχη του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, φαίνεται να επιβεβαίωσαν στις καταθέσεις τους τις γενετήσιες πράξεις του 61χρονου τραυματιοφορέα, σε βάρος δύο κοριτσιών. Περιέγραψαν όσα είχαν διαπιστώσει, στις καταθέσεις τους στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, που είχε δώσει εντολή η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Την εγκληματική δράση του 61χρονου εις βάρος της 7χρονης και της 9χρονης, φαίνεται να επιβεβαιώνουν δύο γυναίκες αναισθησιολόγοι, οι οποίες υποστηρίζουν πως είδαν τις γενετήσιες πράξεις του τραυματιοφορέα του νοσοκομείου “Παίδων Αγία Σοφία”. Στην περίπτωση του 6χρονου κοριτσιού, μια ειδικευόμενη γιατρός και η επιμελήτριά της είδαν τον 61χρονο, που τα αρνείται όλα, να αγγίζει το κορίτσι, ενώ αυτό βρίσκονταν σε αναισθησία.

Ακόμη πιο σοκαριστική ήταν η δεύτερη φορά που έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον φερόμενο ως δράστη, με θύμα αυτήν τη φορά ένα 8χρονο κοριτσάκι λίγο πριν διασωληνωθεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, μετά τη διασωλήνωση εντόπισαν μια κηλίδα αίματος ενώ όπως αναφέρει το Star, μάρτυρες υποστήριξαν την ημέρα που ο τραυματιοφορέας, που αρνείται όλες τις κατηγορίες, φέρεται να ασέλγησε σε ένα από τα κοριτσάκια, βρέθηκε γάντι με κηλίδες αίματος.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί έλαβαν συνολικά 12 καταθέσεις στελεχών του νοσοκομείου, του διευθυντή καρδιολογικής κλινικής, γιατρών, αναισθησιολόγων, βοηθών αναισθησιολόγων και εργαζομένων, ενώ παραγγέλθηκαν ιατροδικαστικές εξετάσεις των κοριτσιών, για τον τυχόν εντοπισμό στοιχείων που αναδεικνύουν στοιχεία γενετήσιας πράξης, τουλάχιστον στη μία περίπτωση του 9χρονου κοριτσιού.

Οι καταθέσεις διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, που εκτελέστηκε την περασμένη Παρασκευή. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 61χρονο στο σπίτι του στους Αμπελόκηπους, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες, επικαλούμενος πως κατά την πολύχρονη υπηρεσία του δεν έχει δώσει κανέναν δικαίωμα και θα αποδείξει την αθωότητά του κατά την απολογία του.

Σημειώνεται πως η προϊσταμένη της εισαγγελίας, στις αρχές Μαρτίου είχε δώσει την εντολή διενέργειας προκαταρκτικής έρευνας, η οποία διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος των ανηλίκων.

Ο τραυματιοφορέας είχε προσέλθει στο πειθαρχικό συμβούλιο του νοσοκομείου, προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για ανάρμοστες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ανήλικων παιδιών, σύμφωνα με τις καταγγελίες που είχαν γίνει σε βάρος του. Ο τραυματιοφορέας έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων, ενώ το Υπουργείο Υγείας όταν ενημερώθηκε για το καταγγελλόμενο συμβάν, ανέφερε πως δεν πρέπει να υπάρξει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά.

Συνάδελφοί του, ανέφεραν ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε δώσει δικαίωμα, δεν είχαν διακρίνει τέτοιου είδους ανάρμοστες συμπεριφορές, ενώ και ο ίδιος δεν αποδέχεται όσα του καταλογίζουν. Τα καταγγελλόμενα περιστατικά φαίνεται να έχουν συμβεί στις αρχές Φεβρουαρίου, διενεργήθηκε άμεσα ΕΔΕ, μετά το πέρας της οποίας, η διοίκηση προχώρησε σε αναστολή των καθηκόντων του.

Η απόφαση της ΕΔΕ και του Πειθαρχικού Συμβουλίου διαβιβάστηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε την εντολή διενέργειας προκαταρκτικής έρευνας, η οποία ολοκληρώθηκε.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr