search-button
cross-out

Blue Horizon-Οι πρώτες δηλώσεις του ύπαρχου για τη δολοφονία του Αντώνη: Είμαι συντετριμμένος…

«Είμαι συντετριμμένος, δεν είχα σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν»
Blue Horizon-Οι πρώτες δηλώσεις του ύπαρχου για τη δολοφονία του Αντώνη: Είμαι συντετριμμένος…

Συντετριμμένος δήλωσε για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη, ο ύπαρχος, ο άνθρωπος που τον έσπρωξε από τον καταπέλτη του Blue Horizon στη θάλασσα.

«Είμαι συντετριμμένος. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν είχα τίποτα προσωπικό με το παιδί. Δεν τον ήξερα. Θέλω να με πιστέψετε όλοι ότι δεν είχα σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν. Μακάρι να μπορούσα να αντικρίσω την οικογένεια του Αντώνη και να τους έλεγα πόσο λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους τη συμπεριφορά μου» αναφέρει ο ύπαρχος στην πρώτη του δήλωση στο «Πρωινό», μετά τη δολοφονία του 36χρονου.

Σύζυγος ύπαρχου: Είναι τραγικό το πώς τον παρουσιάζουν

«Ο σύζυγός μου είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τα παιδιά μου δεν ξέρουν ακριβώς τι έχει γίνει και δεν ξέρουν πού ακριβώς βρίσκεται ο πατέρας τους. Είναι τραγικό πώς παρουσιάζουν τον σύζυγό μου. Ο σύζυγός μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Ο Μιχάλης μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος» είπε συντετριμμένη η σύζυγός του μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

Όπως είπε, δεν έχουν αναλύσει με τον σύζυγό της τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Αντώνη.

«Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους ακόμη αλλά θα το κάνω. Θέλω να τους συλλυπηθώ» λέει για την οικογένεια του 36χρονου.

Τι είπε ο ύπαρχος στην απολογία του

Ο ύπαρχος στην κατάθεσή του, φέρεται να υποστηρίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για ότι συνέβη αλλά δεν αποδέχεται το νομικό χαρακτηρισμό της πράξης ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο.

«Πάτησε στο νύχι του καταπέλτη. Γλίστρησε κι αυτός κι εγώ. Εκείνος έπεσε. Ηθελα να πέσω να βοηθήσω αλλά είχε ήδη απομακρυνθεί το πλοίο» φέρεται να ισχυρίστηκε ο ίδιος στην απολογία του. Πρόσθεσε ότι όταν «γύρισε προς τα πίσω για να πάρω σωστικό μέσο ο άνθρωπος είχε πνιγεί από την περιδίνηση».

in.gr

cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr