search-button
cross-out

Blue Horizon-Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του Αντώνη ένα μήνα μετά το έγκλημα: Μου είπε “κι εγώ πονάω”…

Ο Αντώνης Καργιώτης βρέθηκε από τον καταπέλτη του Blue Horizon στη θάλασσα, σε ένα έγκλημα που συντάραξε τη χώρα. Ένα μήνα μετά, στην Κρήτη, ο αδερφός και οι δικοί του άνθρωποι προχωρούν σε βαθέων εξομολογήσεις…
Blue Horizon-Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του Αντώνη  ένα μήνα μετά το έγκλημα: Μου είπε “κι εγώ πονάω”…

Έχει περάσει ένας μήνας από το έγκλημα στο λιμάνι του Πειραιά που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και κινητά τηλέφωνα επιβατών. Από εκείνο το σπρώξιμο στον καταπέλτη που έστειλε τον άτυχο Αντώνη στον θάνατο. Μετά τις αποκαλύψεις και τις προφυλακίσεις, μετά τα ηχητικά ντοκουμέντα για τις προσπάθειες να συσκοτιστούν οι συνθήκες της δολοφονίας και μετά τις συγγνώμες που ακούστηκαν, οι δικοί του άνθρωποι συνεχίζουν να ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά στην Κρήτη. Ο αδερφός του, δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και την θλίψη του.

Ο αδερφός του Αντώνη προσπάθησε να σκιαγραφήσει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του θύματος. Επανέλαβε πως το έγκλημα άλλαξε τη ζωή του δραματικά. Οι μνήμες από στιγμές που έζησε με τον Αντώνη, κάνουν ακόμα πιο βασανιστική την πληγή της απώλειας. «Τον εκφόβιζαν στο σχολείο επειδή δεν μιλούσε καλά, αλλά ο ίδιος δεν άλλαξε. Ήταν πάντα καλός και πρόθυμος να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη».

«Το ελάττωμα του Αντώνη ήταν ότι πίστευε πολύ στους ανθρώπους» λέει με νόημα και τονίζει πως ο ίδιος και οι αδερφές του, περιμένουν την τελεσίδικη καταδίκη όλων εκείνων που ευθύνονται για την τραγωδία.

Ο χρόνος για τον αδερφό του Αντώνη δείχνει να έχει σταματήσει σε εκείνο το βράδυ. Τότε που ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά ότι ο αδερφός του ξεψύχησε στα παγωμένα νερά του λιμανιού στον Πειραιά. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο που αισθάνεται.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr