search-button
cross-out

Blue Horizon: Το ηχητικό της ντροπής μετά τον θάνατο του Αντώνη – «Μπλέξαμε, μπλέξαμε»

Ένα ακόμη ηχητικό ντοκουμέντο από την μοιραία νύχτα που ο 36χρονος βρέθηκε στα νερά του Πειραιά
Blue Horizon: Το ηχητικό της ντροπής μετά τον θάνατο του Αντώνη – «Μπλέξαμε, μπλέξαμε»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις γύρω από την μοιραία νύχτα στο λιμάνι του Πειραιά, όπου ο Αντώνης Καργιώτης έχασε τη ζωή του, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1 έφερε στη δημοσιότητα ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο τα μέλη του πληρώματος συνομιλούν λίγα λεπτά αφότου είχαν ρίξει τον άτυχο 36χρονο στη θάλασσα.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Μέλος Πληρώματος: Ναι με ακούτε; Έπεσε ένας επιβάτης στη θάλασσα, προσπαθούσε να ανέβει στον καταπέλτη. Νέος, νέος

Στον καταπέλτη μου είπαν τα παιδιά. Όταν ο καταπέλτης ήταν στην αποβάθρα εγώ είχα ξεκινήσει.

Πλοίαρχος: Από το Blue Horizon ο Πλοίαρχος είμαι, Ένας επιβάτης πήγε να πηδήξει. Γεια σας θάλαμος επιχειρήσεων; Με ακούτε;

Μέλος Πληρώματος: Την ώρα που ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε έρχεται ένας επιβάτης, προσπάθησε να μπει μέσα, γλίστρησε και έπεσε.

Πλοίαρχος: Πιάστηκε από τον καταπέλτη, δεν πάτησε μόνο έβαλε το πόδι του για να ανέβει αλλά γλίστρησε και ο καταπέλτης ήταν σηκωμένος. Την ώρα που είχαμε πάρει άδεια κανονικά για να ξεκινήσουμε, αμολήσαμε, σηκώσαμε τον καταπέλτη από το έδαφος ξαφνικά είδα έναν επιβάτη που προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε. Είχε, δεν είχε εισιτήριο, δεν την ξέρω αυτή την λεπτομέρεια. Από την κάμερα τον είδα εγώ αλλά την ώρα που τον είδα είχαμε φύγει. Προσπάθησε να μπει στο βαπόρι που είχε ξεκινήσει και έπεσε στη θάλασσα. Παραπέρα δεν ξέρω την κατάστασή του γιατί

Ύπαρχος: Όχι τον βγάλανε. Πνιγμένο. Πεθαμένο.

Πλοίαρχος: Μου έπεσε ένας επιβάτης στη θάλασσα, πήδηξε να μπει μέσα, δεν πρόλαβε, γλίστρησε και πνίγηκε. Μπλέξαμε, μπλέξαμε!

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr