search-button
cross-out

Bόλος-Στη φυλακή 45χρονος μετά από καταγγελία της μητέρας του: Πρέπει να τον δει κάποιος ψυχίατρος…

Ο ίδιος αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα με εξάρτηση από ναρκωτικά, υπήρξε χρήστης ουσιών για 30 χρόνια, ενώ πλέον βρίσκεται σε πρόγραμμα απεξάρτησης.
Bόλος-Στη φυλακή 45χρονος μετά από καταγγελία της μητέρας του:  Πρέπει να τον δει κάποιος ψυχίατρος…

Καταδικάσθηκε χθες από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 45χρονος Βολιώτης, ο οποίος έσπασε τζάμια από παράθυρα στο σπίτι της μητέρας του την Κυριακή 11/6, στα Άνω Λεχώνια.
Ο 45χρονος αντιμετώπιζε δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ η μητέρα του τον κατήγγειλε τρομάζοντας από την συμπεριφορά του.Όπως κατέθεσε η ηλικιωμένη γυναίκα, ο γιος της έσπασε δύο καινούργια παράθυρα, κόστους 600 ευρώ, καθώς της ζητούσε χρήματα για ναρκωτικά και εκείνη δεν του άνοιγε, ενώ παραδέχθηκε ότι την απείλησε πως θα βάλει φωτιά στο σπίτι και όλη η συμπεριφορά του την τρομοκράτησε.

Πάραυτα, η γυναίκα ισχυρίστηκε πως ο 45χρονος δεν έχει απειλήσει ποτέ την ίδια, ενώ δεν την έχει καν βρίσει ποτέ.
Ο ίδιος αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα με εξάρτηση από ναρκωτικά, υπήρξε χρήστης ουσιών για 30 χρόνια, ενώ πλέον βρίσκεται σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

«Πρέπει να τον δει κάποιος ψυχίατρος, να τον βοηθήσει. Να σιγουρευτεί ότι παίρνει τα φάρμακά του» κατέληξε η γυναίκα.

Στην απολογία του, ο 45χρονος παραδέχθηκε πως όσα ανέφερε η μητέρα του είναι αληθή και δήλωσε πως επιθυμεί να αναλάβει το κόστος των ζημιών που προκάλεσε. Αρνήθηκε ωστόσο πως της ζήτησε χρήματα για ναρκωτικά και υποστήριξε πως απλά ήθελε να μπει στο σπίτι και η γυναίκα δεν τον άφηνε.

Σχετικά με το πρόβλημα εξάρτησής του, ισχυρίστηκε πως πλέον δεν παίρνει ναρκωτικά και παρακολουθεί πρόγραμμα απεξάρτησης, ενώ δήλωσε πως επιθυμεί να λάβει ψυχιατρική βοήθεια.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 8 μηνών, ενώ διατάχθηκε να εκτίσει τους 2, με την υπόλοιπη ποινή να αναστέλλεται.

thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr