search-button
cross-out

Δάκρυα χαράς για τον μικρό ήρωα: Ο 5χρονος Ηρακλής νίκησε τον καρκίνο και χτύπησε δυνατά το καμπανάκι της ζωής

Το μήνυμα της μητέρας του
Δάκρυα χαράς για τον μικρό ήρωα: Ο 5χρονος Ηρακλής νίκησε τον καρκίνο και χτύπησε δυνατά το καμπανάκι της ζωής

Χαμογελά δυνατά ο 5χρονος Ηρακλής που κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο, έπειτα από τρία χρόνια σκληρής μάχης.

Ο 5χρονος Ηρακλής είχε διαγνωστεί αρχικά με όγκο του όρχεως και ακολούθως υποβλήθηκε σε ορχεκτομή. Μετά, όμως, λόγω της υποτροπής της νόσου, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες και λόγω της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Γερμανία για εξειδικευμένη αντιμετώπιση.

H μητέρα του μικρού ήρωα που ξεπέρασε τον καρκίνο, έγραψε με περηφάνια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πως, επιτέλους, «το χτυπήσαμε».

καρκίνο

Η ανάρτηση της μητέρας του Ηρακλή για τη νίκη απέναντι στον καρκίνο

«Επιτέλους το χτυπήσαμε… Οκτώβριος 2021, μόλις ήμασταν έτοιμοι να χτυπήσουμε το καμπανάκι της νίκης, αφού όλα έδειχναν ότι κερδίσαμε τον καρκινο-δράκο, έρχεται η ενημέρωση για 2η φορά υποτροπή… Αμέσως η χαρά μετατράπηκε σε λύπη και πόνο. Μετά από 2,5 χρόνια, ένας μεγάλος και δύσκολος αγώνας φτάνει στο τέλος του. Ο μικρός -αλλά στα μάτια μας μεγάλος- δικός μας ήρωας, ολοκλήρωσε τους δικούς του άθλους και βγαίνει νικητής.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την αγαπημένη μας ομάδα, την Ομόνοια, για όλη τη στήριξή της σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα μας και για όλες τις χαρές που έδωσε στον Ηρακλή μας, και φυσικά όλους εσάς για τη βοήθεια και τις προσευχές σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους γιατρούς και νοσηλευτές στο παιδογκολογικό μας για όλα αυτά τα χρόνια που ήταν συνεχώς δίπλα μας, θα συνεχίσουν να είναι και κάνουν ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας.

Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του κ. Δημήτρη και της κ. Μαρίας, που ήταν συνεχώς δίπλα μας όσο βρισκόμασταν στη Γερμανία, δεν ξέρω πώς θα τα κατάφερνα χωρίς εσάς. Είστε πλέον οικογένεια για εμάς.

Το τελευταίο ευχαριστώ το οφείλω στις οικογένειές μας και στους φίλους μας, που ήταν συνεχώς δίπλα μας και μας στήριζαν.

Αυτά τα χρόνια γνωρίσαμε οικογένειες που θα κρατήσουμε για πάντα στη ζωή μας. Δε θα ξεχάσουμε πότε όλα αυτά που περάσαμε μαζί στους θαλάμους μας, πόνο, θλίψη, χαρά, γέλιο, αγωνία. Γιατί κανένα παιδί και καμία οικογένεια δεν είναι ποτέ μόνη. Είμαστε όλοι μαζί. Ευχόμαστε ο Θεός να είναι δίπλα από κάθε παιδάκι και σύντομα τα φιλαράκια μας να επιστρέψουν πίσω στο σπίτι τους υγιείς και δυνατοί».

enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr